«Pieci.lv» atskaņos «Riga Jazz Stage 2014» koncertierakstus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Par godu Starptautiskajam džeza mākslinieku konkursam „Riga Jazz Stage 2014” interneta platformā “Pieci.lv” ir izveidots īpašs pop-up kanāls “Pieci Riga Jazz”. Šajā kanālā jau tagad klausāmi konkursa dalībnieku audioieraksti, kā arī tiks atskaņoti konkursa koncertieraksti.

Interneta vietnes “Pieci.lv”, kas konkursa „Riga Jazz Stage 2014” laikā atskaņos jauno džeza mākslinieku un „Riga Jazz Stage 2014” konkursantu skaņdarbus, kā arī Latvijas Radio bigbenda, Latvijas džeza mūziķu un „Riga Jazz Stage 2014” īpašās viešņas Čainas Mozes jaunākos ierakstus. Tāpat tiks atskaņoti arī 3., 4. un 5. aprīļa „Riga Jazz Stage 2014” koncertieraksti.

"Pieci Riga Jazz” ir turpinājums "Pieci.lv" pop-up kanālu sērijai. „Riga Jazz” radio sadaļa atrodama adresē rigajazz.pieci.lv

Kā iepriekš ziņots, “Riga Jazz Stage 2014” ir nu jau septītais džeza mākslinieku konkurss, kas jaunajiem džeza mūzikas izpildītājiem dod iespēju gūt atpazīstamību, atklāt savus talantus, kā arī prezentēt sevi starptautiskā mērogā. Ar konkursantiem var iepazīties "Riga Jazz Stage" mājas lapā.

Interneta radio "Pieci.lv" ir Latvijas Radio veidota mediju platforma ar mērķi paplašināt klausītāju loku, izmantojot digitālo tehnoloģiju sniegtās iespējas. Šobrīd vairākos tajā atrodamajos mūzikas kanālos tiek atskaņotas jaunākās mūzikas aktualitātes.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti