Kultūras ziņas

Intas Rukas cilvēkstāsti fotogrāfijās

Kultūras ziņas

Alises Putniņas monoizrāde "Naktene"

Pieci dažādi koncerti vienā vakarā

Pieci dažādi koncerti vienā vakarā «Tu jau zini kur»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Pieci koncerti no astoņiem vakarā līdz pusnaktij – tā pie ieejas kultūrtelpā “Tu jau zini kur” Tallinas kvartālā 28. augustā vēstīja afiša.

Piecu koncertu maratonā ar nosaukumu “Mans sapnis ir...” apvienojušies muzikālie domubiedri un draugi – pianists Rūdolfs Macats, mūziķe Evija Vēbere, grupa “Kautkaili”, saksofonists Kārlis Auziņš un džeza dziedātāja Elīna Silova.

"Tā arī ir tā ideja – vienot kopā draugus un uztaisīt foršu vakaru, un man liekas, ka nekas tāds arī nav bijis, ka ir pieci koncerti vienā vakarā, tas rada īpašu sajūtu, arī cilvēki ierodas vairāk, tas ir lielāks notikums tādām jaunām grupām kā mums, kas nevar pievākt pilnu stadionu, tāpēc ka mūs nezina," atzīst komponists, pianists Rūdolfs Macats.

"Pagājušajā gadā mūsu vēl nebija tik daudz, šogad jau esam vairāk – piecas grupas," saka grupas “Kautkaili” dalībniece Kristīne Pāže.

"Mums ir diezgan līdzīgi domāšana mākslā un mūzikā, un mums ļoti saskan radīt kopā, un laikam tāpēc mēs apvienojāmies šādā lielākā pasākumā šodien," norāda dziedātāja Elīna Silova.

Tikmēr dziedātāja, mūziķe, komponiste Evija Vēbere atzīst, ka jūtas kā ģimenē, kopīgi piedzīvojot un izdzīvojot lietas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti