Pianiste Hiromi koncertu Liepājā pārcēlusi uz oktobri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars” ziņo, ka slavenā džeza pianiste Hiromi savu koncertu, kas Liepājā bija paredzēts šo sestdien, 23. martā, pārcēlusi uz 6. oktobri. Paziņojot par grūtniecību, saskaņā ar ārsta norādījumiem Japānas superzvaigzne atlikusi visu savu ASV un Eiropas koncertturneju.

Klausītājiem, kas jau nopirkuši biļetes uz koncertu 23. martā, ir iespēja ar šīm pašām biļetēm apmeklēt koncertu 6. oktobrī. Biļetes nav jāapmaina – tās būs derīgas 6. oktobra koncertā, saglabājot esošās sēdvietas. Savukārt tie, kas iegādājušies biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs un nevēlas vai nevar apmeklēt koncertu oktobrī, ir tiesīgi tās līdz šī gada 23. martam atdot atpakaļ jebkurā "Biļešu paradīzes" kasē visā Latvijā, saņemot atpakaļ naudu. Ja biļetes iegādātas “Biļešu paradīzes” interneta vietnē un klausītājs neapmeklēs koncertu oktobrī, koncerta rīkotāji aicina rakstīt uz [email protected], lai pieprasītu atgriezt naudu par iegādāto koncerta biļeti. E-pastā jānorāda pirkuma rēķina numurs. Nauda tiks atgriezta uz bankas kontu.

Izpelnoties Japānas brīnumbērna slavu, jau pusaudzes gados Hiromi klavierspēli attīstīja pie viena no mūsdienu vadošajiem džeza pianistiem Čika Korea (Chick Corea) un uzstājās kopā ar Eiropas vadošajiem orķestriem. Vēlāk viņas skolotāju un skatuves partneru vidū bija arī leģendārais džeza pianists Oskars Petersons (Oscar Peterson) un Ahmads Džamals (Ahmad Jamal). Vēl būdama Bostonas Bērklijas mūzikas koledžas studente,  pianiste ASV laida klajā savu debijas albumu. Šodien, apvienojot klasiskās mūzikas repertuāru ar dziļu džeza tradīcijas izpratni un roka elementiem, Hiromi izdevusi duci mūzikas albumu.

 

Iepriekš vēstīts, ka 2019. gada pavasarī ekstravagantā pianiste un komponiste bija plānojusi aizvadīt sava jaunā mūzikas albuma “Solo” zīmē un doties albuma pasaules koncertturnejā

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti