Kultūras ziņas

Rīgā viesojas kanādiešu rakstnieks Maikls Mirolla

Kultūras ziņas

Sākas Prozas lasījumi

Pēdējais brīdis pieteikties Mūzikas ierakstu gada balvai!

Pēdējais brīdis pieteikties Mūzikas ierakstu gada balvai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Vēl tikai līdz ceturtdienas vakaram iespējams pieteikt savus ierakstus ikgadējai Mūzikas ierakstu gada balvai, kas tiks pasniegta jau 18.reizi.

Neskatoties uz to, ka iepriekšējais gads šķiet klusāks un mierīgāks, Latvijas Mūzikas ierakstu producentu apvienības un mūzikas izdevniecības "Mikrofona ieraksti" vadītāja Elita Mīlgrāve ir pārliecināta, ka arī šoreiz Mūzikas ierakstu gada balvas žūrijai būs daudz darba un neizpaliks gan pārsteigumi, gan jauni pavērsieni.

„Ir pēdējais brīdis pieteikties dalībai savus darbus Mūzikas ierakstu gada balvai, kas šogad nesīs vārdu „Zelta mikrofons". Var pieteikt pilnīgi visu, nevis uz konkrētu nomināciju vai žanru, bet principā jebko, ko esat izdevis, un žūrija pēc tam saliks pa plauktiņiem, kurā žanrā jūsu gara darbs ir ierindojams," stāsta mūzikas izdevniecības "Mikrofona ieraksti" vadītāja Elita Mīlgrāve.

Mūzikas ierakstu gada balvas nominanti publiski tiks paziņoti 9.janvārī, bet balvas pasniegšanas ceremonija gaidāma 5.martā Latvijas Nacionālajā teātrī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti