Rīta Panorāma

Intervija ar Mārtiņu Zemīti un Enno Ence

Rīta Panorāma

Intervija ar Daini Kalnu, Viktoriju Pakalnieci un Irmu Pavāri

Intervija ar Jāni Jubaltu

Pēc «Prāta vētras» koncerta Jelgavā norīkots īpašs vilciena reiss

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Lai grupas “Prāta vētra” tūres pirmā koncerta apmeklētāji varētu droši nokļūt gan uz Jelgavu, gan atpakaļ uz Rīgu, tiks nodrošināti ne tikai papildu vagoni, bet arī īpašs vilciena reiss naktī. 

Sestdien, 21. jūlijā, Jelgavā notiks grupas “Prāta vētra” pirmais "Skārda bungu tūres" koncerts. Lai apmeklētāji varētu ērti nokļūt uz koncertu, “Pasažieru vilciens” 21. jūlijā vilcieniem maršrutā Rīga – Jelgava nodrošinās papildu vagonus. Savukārt pēc koncerta noslēguma, naktī no 21. uz 22. jūliju, ir norīkots īpašs vilciena reiss Jelgava (00:45) – Rīga (01:27), informēja AS “Pasažieru vilciens” sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Līcīte.  

Koncerta norises vietai tuvākā dzelzceļa stacija ir “Cukurfabrika” un, dodoties kājām, ceļā jāpavada aptuveni 15 minūtes. Vilciens Cukurfabrikas stacijā piestās plkst. 00:50. Pasažieru ērtībām gan Jelgavas, gan Cukurfabrikas stacijā būs atvērta biļešu tirdzniecības kase. 

“Sekojiet mūsu piemēram un brauciet plašākā kompānijā – gan ceļš būs jautrāks, gan sastrēgumi šķitīs mazāki,” stāsta grupas “Prāta vētra” mūziķis Māris Mihelsons.

Apskatīt vilcienu kustības grafiku un iegādāties e-biļetes iespējams AS “Pasažieru vilciens” mājaslapā, savukārt plašāka informācija par “Prāta vētras” tūri pieejama grupas mājaslapā
 

Atskatoties uz grupas "Prāta vētra" pirmsākumiem, mūziķis Jānis Jubalts atzina: “Mēs necerējām neko. Mēs bijām šajā pilsētā piedzimuši, mēs šeit dzīvojām. Protams, ka nevarējām iedomāties, un kaut kāds mazs sapnītis jau bija – pēc skolas gribējās uzspēlēt kādā pilsētas pasākumā, pēc pilsētas gribējām tikt uz Rīgu. Tā mēs to ceļu gājām. Pulcinājām dažādu laiku cilvēkus un ģimenes – nākamgad grupai būs 30 gadi. Šīs paaudzes ir augušas, mūsu vienaudžiem jau ir bērni un pat mazbērni.” 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti