Pavasara nakts koncertā korim «Juventus» pievienosies Arturs Maskats un Armands Siliņš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

6. maijā plkst. 21 Latvijas Universitātes jauktais koris „Juventus” aicina klausītājus uz „Pavasara nakts koncertu” Latvijas Universitātes Lielajā aulā. Šajā koncertā korim pievienosies Arturs Maskats un Armands Siliņš.

Ikgadējais "Pavasara nakts koncertā" skanēs Artura Maskata romantiskā mūzika ar Ojāra Vācieša dzeju. Pie klavierēm būs pats komponists Arturs Maskats, bet baritona solo izpildīs Armands Siliņš, kurš sevi ir pierādījis kā izcils Maskata mūzikas interprets.

“Esmu pārliecināts, ka šīgada koncerts būs īpaši maģisks. Ņemot vērā pats savu pieredzi, varu apliecināt, ka izpildīt mūziku, esot klāt tās autoram, īpaši viņam pašam esot vienam no izpildītājiem, ir kas vārdos neaprakstāms. Un šogad mums būs nenovērtējama iespēja Maskata mūziku iepazīt daudz personīgāk. Domāju, ka korim šī būs skaista un iedvesmojoša pieredze, kas rezonēs arī mūsu klausītājos,” saka "Juventus” mākslinieciskais vadītājs Valdis Tomsons.

Koncertā Maskatam pievienosies pianiste Dace Kļava. Savukārt Rīgas smaržu un šarmu ar akordeona spēli pieburs Evita Dūra-Andersone. Solo partijas dziedās arī “Juventus” vokālā pedagoģe Inese Romancāne (soprāns), kora diriģents Mikus Abaroniņš (tenors), kā arī “Juventus” dziedātāji Liene Vītola (alts) un Kristiāns Kosītis (bass).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti