Pavasara koru koncertā sadziedas «Pa Saulei» un «Laiks»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Svētdien, 15.maijā, plkst.14 kultūras centrā „Berģi” uz  skanīgu un pavasarīgām emocijām piepildītu koru koncertu aicina Garkalnes novada jauktais koris „Pa Saulei" un Liepājas tautas mākslas un kultūras centra jauktais koris „Laiks".

Koncertā „Pa Saulei” izpildīs īpašu dziesmu programmu, kas izveidota gatavojoties starptautiskajam koru konkursam Zadarā, Horvātijā, kas sāksies jau nākošajā nedēļā. Programmā  izskanēs skaņdarbi gan no latviešu komponistu Pētera Vaska, Pētera Plakida un Ērika Ešenvalda daiļrades, kā arī tiks izpildīti ārzemju komponistu darbi. Savukārt "Laiks" iepazīstinās klausītājus ar Liepājas komponistu - Agra Engelmaņa, Jāņa Strazda un Andra Kontauta daiļradi.

Ieeja koncertā bez maksas.

"Šie atskaites koncerti, kas ik gadu tiek organizēti pirms „Pa Saulei" dalības starptautiskajos koru konkursos, patiesībā ir daudz satraucošāki nekā pats konkurss, jo uzstāties un saņemt atsauksmes no vietējiem klausītājiem ir daudz grūtāk nekā no bargās konkursu žūrijas,” stāsta kora „Pa Saulei"  prezidente Evita Vītoliņa.

Koris "Pa Saulei" ir dibināts 2009.gada 11.augustā. Sešu gadu pastāvēšanas laikā koris diriģentu Jāņa Ozola, Martas Ozolas un Margaritas Dudčakas vadībā, ir ieguvis vietēja un starptautiska mēroga atzinības, izcīnot vairākas zelta godalgas koru konkursos visa Eiropā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti