Pārcelts vasarā plānotais «Country Bauska» festivāls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Covid-19 izplatības dēļ festivāls “Country Bauska” tiek pārcelts uz 2021. gada jūliju. Festivāla organizatori paziņojumā medijiem norādīja: “Rūpējoties par festivāla apmeklētāju, mākslinieku un organizatoru veselību un drošību, kā arī ņemot vērā noteiktos piesardzības pasākumus valstī, pasākuma norise šajā vasarā nav iespējama.”

Šogad festivāls norisinātos jau divdesmit pirmo reizi. Tajā bija paredzēts dzirdēt tādus mūziķus kā Jessica Lynn (ASV), Doug Adkins (ASV), kā arī Latvijas māksliniekus – “Klaidonis”, “Dakota”, “Sestā Jūdze”, “The Rolltones” un citus.

“Situācija, protams, nav patīkama. Taču festivāla mākslinieki ir saprotoši. Varam paziņot, ka šī gada plānotie amerikāņu mākslinieki Jessica Lynn un Doug Adkins devuši apstiprinošu atbildi, un būs satiekami nākamā gada festivālā,” stāsta “Country Bauska” producents Uldis Ozoliņš. “Domāju, ka nākamgad festivāla mūziķu klāsts varētu būt plašāks, tam varētu pievienoties arī skandināvu grupas. Šobrīd prognozējam, ka festivāls norisināsies nākamā gada jūlija sākumā, lai nepārklātos ar Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem.”

Paredzētā mākslinieku programma paliks nemainīga uz 2021. gada festivālu. Pasākuma organizatori informē, ka tuvākā mēneša laikā tiks paziņots pārceltā festivāla “Country Bauska” norises datums. Iegādātās biļetes pasākuma apmeklētājiem būs derīgas uz 2021. gada festivālu.

KONTEKSTS: 

Ārkārtējo situāciju Covid-19 dēļ Latvijā izsludināja 12. martā. Tās laikā noteikta virkne ierobežojumu un aizliegumu, tai skaitā aizliegti visi publiskie pasākumi un ierobežota pulcēšanās.

Vēlāk ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam, bet ir mīkstināti iepriekš noteiktie striktie ierobežojumi - atļauta pulcēšanās līdz 25 cilvēku lielām grupām, ievērojot divu metru distanci. No 12. maija pakāpeniski atsāk darboties muzeji, bibliotēkas, privātās kultūrvietas un var notikt nelieli kultūras pasākumi gan iekštelpās, gan ārtelpās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti