Par spīti apsūdzībām par seksuālo uzmākšanos Domingo ar ovācijām sagaida Zalcburgas festivālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Austrijas pilsētā Zalcburgā notiekošā festivāla apmeklētāji ar ovācijām sveikuši pasaulslaveno operdziedātāju Plasido Domingo. Mūzikas mīļotāju attieksmi nav mainījušas pret mākslinieku izvirzītās apsūdzības par seksuālo uzmākšanos.    

Pirms Džuzepes Verdi operas “Luīze Millere” izrādes skatītāji, kājās stāvot, sveica 78 gadus veco leģendāro dziedātāju. Savukārt Domingo pēc uzstāšanās sniedza sava talanta cienītājiem autogrāfus un pauda pateicību cilvēkiem par izrādīto mīlestību. Viņš arī atzina, ka uzstāšanās bijusi veiksmīga, bet skatītāji -  brīnišķīgi.

Neraugoties uz 9 sieviešu apgalvojumiem par iespējamo seksuālo uzmākšanos pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados, Zalcburgas festivāla organizētāji jau iepriekš pauda atbalstu dziedātājam. Arī vadošie Eiropas operas nami apstiprinājuši, ka Domingo piedalīsies plānotajos uzvedumos līdz nākamā gada novembrim, jo neesot tiesisku pierādījumu apgalvojumiem, turklāt astoņas no sievietēm nav atklājušas savu identitāti. https://eu2.madsone.com/ad/100221566790607000004/f55eb0d78c68dbb1/mads.gif

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti