Par pasaulē pārdotāko albumu kļūst «Eagles» ieraksts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Par pasaulē pārdotāko albumu kļuvis Amerikas Savienoto Valstu rokgrupas “Eagles” 1976.gadā ierakstītais “Their Greatest Hits”.

Mūziķi par savu panākumu atslēgu vienmēr uzskatījuši vēlmi pēc iespējas labāk darīt savu darbu. “Mums patika tas, ko mēs darījām. Mēs nopietni attiecāmies pret savu darbu un dziesmām, kā arī pret grupas muzikālo virzību. Bet šajā ceļā mēs patiešām guvām pozitīvas emocijas un labi pavadījām laiku,” tā 2013.gadā sacīja Glens Frejs.

Amerikas Ierakstu industrijas asociācija ziņo, ka līdz šim brīdim pārdoti vai straumēti 38 miljoni “Eagles” 1976.gada februārī izdotā albuma kopiju.

Rokmūziķi uz otro vietu nobīdījuši līdzšinējo līderi – par popmūzikas karali dēvēto Maiklu Džeksonu ar 1982.gadā ierakstīto albumu “Thriller”.

“Eagles” ar disku “Hotel California” šajā topā ieņem arī 3. vietu, jo kopumā pārdoti 26 miljoni tā kopiju.  Grupa kopumā pārdevusi vairāk nekā 150 miljonus savu albumu visā pasaulē un 1998.gadā tika uzņemta Rokenrola Slavas zālē.

Neraugoties uz šiem panākumiem un cienījamo vecumu, grupas mūziķi turpina koncertēt un patlaban ir devušies kārtējā turnejā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti