Padures muižā koncertēs kantri mūzikas grupa «Sestā jūdze»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Trešo reizi Padures muižā uzstāsies Latvijas kantri mūzikas grupa “Sestā jūdze”. 11. jūlija koncertā skanēs tādi grupas hiti kā “Upe”, “Pieci soļi, nedēļa vai mūžs”, “Es esmu atvars, nebaidies” un citi, medijus informē Padures muižas pārstāvji.

Koncerts notiks uz muižas dārza terases – organizatori sola, ka vietas pietiks arī dejām, un aicina līdzi ņemt savus pledus un salokāmos krēslus.

Visa zaļumballes peļņa tiks ieguldīta muižas atjaunošanai.

Grupa “Sestā jūdze” ir dibināta 2001. gadā. Grupā spēlē: Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Jānis Misiņš (ģitāras, bandžo), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra).

Mūziķi koncertējuši Lietuvā, Igaunijā, Vācijā, Īrijā un Anglijā. Grupa “Sestā jūdze” 2019. gada vasarā kļuva par pirmo grupu, kas pārstāvējusi Latviju kantri mūzikas festivālā “Trucker & Country-Festival” Šveicē. Grupa uzstājusies Vācijas kantri mūzikas pasākumā “Messe Berlin” un Silkeborgas kantri mūzikas festivālā Dānijā.

Padures muiža atrodas Kuldīgas novada Padurē. Padures muižā kopš 2015. gada notiek atjaunošanas darbi, kā arī dažādi kultūras un izklaides pasākumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti