Ozols un grupa «Tehnikums» publicē videoklipu «Tu vari tēlot»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Hiphopa izpildītājs Ozols un "synthpop" grupa “Tehnikums” ir izveidojuši kopīgu kompozīciju ar nosaukumu "Tu vari tēlot" un publicējuši dziesmas videoklipu.

Dziesmas skaņas režiju veidojis Gatis Zaķis. Ierakstījis Ansis Kolmanis DDA studijā. Dziesmas video režisors - Māris Lagzdiņš, operators - Juris Pīlēns, gaisma - Lauris Vīksne.

"Klips varētu būt kā atsauce uz dziesmas piedziedājumu, kas ironizē par to cilvēku sugu, kas kādā brīdī ir varbūt par daudz iejutusies kādā no lomām. Liels paldies lieliskajai komandai, kas palīdzēja visu novest līdz galam," saka Ozols.

Savukārt grupa "Tehnikums" atzīst, ka tai "ir liels gods sadarboties ar tik pieredzējušu mākslinieku, kāds ir Ozols". "Lieliski saprotamies, esam vienā laika kapsulā," norāda grupa.

Reizē ar singlu tapis arī elektroniskās mūzikas producenta Hoorigan veidotais dziesmas remikss. Audio oriģināls un Hoorigan remikss atrodams straumēšanas servisos Spotify, Bandcamp u.c.

Grupa "Tehnikums" veiksmīgi debitēja 2015.gada jūnijā ar videoklipu dziesmai "Līdz malai" un 2015./16.gadu mijā izdeva albumu "Ko gribu, to daru!". Grupas sastāvā darbojas Kristaps Dubļāns un Dagnis Neilands. Šobrīd tiek strādāts pie "Tehnikuma" otrā albuma.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību sāka 1996.gadā grupu «Fact» un «Rool Makaz» sastāvā. Solokarjeru sāka aizvadītā gadu desmita sākumā ar debijas singlu «Neko 2005» (2000), kuram sekoja albums «Cieņa un mīlestība» (2001), «Augstāk, tālāk, stiprāk» (2002), «Dūzis» (2003) un 2009.gadā izdotais albums «Neatkarība». Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu «Atpakaļ nākotnē».

Ozols vienīgais no latviešu hiphopa izpildītājiem divas reizes sasniedzis Zelta diska statusu ar albumiem «Cieņa un mīlestība» un «Augstāk, tālāk, stiprāk», četras reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu, turklāt aizvadītajā gadā «Zelta mikrofona» balvu tieši par atgriešanās albumu «Atpakaļ nākotnē».

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti