Ozols izsludina īpašu jubilejas koncertu un izdod jaunu dziesmu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Atzīmējot savas muzikālās un radošās darbības 20. gadskārtu, hiphopa mākslinieks Ģirts Rozentāls jeb Ozols izsludina īpašu jubilejas koncertu, kas notiks šī gada 2. decembrī koncertzālē “Palladium”, un izdod jaunu dziesmu “Laika kapsula”.

Jubilejas koncertprogrammā “Laika kapsula” 2.decembrī koncertzālē “Palladium Riga” Ozols izpildīs aizvadītajā divdesmitgadē tapušus skaņdarbus. Uz skatuves Ozolam pievienosies arī draugi un domubiedri, ar kuriem kopīgi izveidojusies sadarbība neskaitāmos projektos šo gadu laikā.

Līdz ar koncerta izziņošanu klajā nāk singls “Laika kapsula”. Dziesmas mūzikas autors ir elektroniskās mūzikas apvienības “Dirty Deal Audio” producents NiklāvZ, ar kuru iepriekš Ozols sadarbojās arī albuma “Atpakaļ nākotnē” tapšanā.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Dziesma “Laika kapsula” stāsta par brīdi, kuru mēs visi atpazīstam ar vārdu “dzīve”. Tas ir stāsts par mirkļiem un notikumiem, uz kuriem atskatoties šodien varam pasmaidīt. Stāsts par jaunības maksimālismu, pirmajām izklaidēm, pirmajiem panākumiem mūsu dzīvēs. “Laika kapsula“ ietver trīs posmus, kuriem lielākā daļa dodas cauri savas dzīves laikā – bērnība un bezrūpīgā jaunība, brieduma gadi un karjera, kā arī atkāpe no visa jeb vecumdienas," skaidro Ozols.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību viņš uzsāka 1996. gadā grupu “Fact” un “Rool Makaz”  sastāvā. Savukārt, solokarjeru uzsācis aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000.), pēc kura sekoja albums “Cieņa un mīlestība” (2001.), “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” (2002.), “Dūzis” (2003.) un 2009. gadā izdots albums “Neatkarība”. Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu “Atpakaļ nākotnē”.

Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību “Austrumubloks” viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, vienīgais no latviešu hiphopa izpildītājiem sasniedzis "Zelta diska" statusu ar albumu “Cieņa un mīlestība” un četras reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu, turklāt aizvadītajā gadā “Zelta mikrofons” saņemts tieši par atgriešanās albumu “Atpakaļ nākotnē”.

Koncerta “Laika kapsula” biļetes pieejamas no 28.septembra "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti