Ozols izdod savu septīto studijas albumu «Y A U D A»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Klajā nācis hiphopa mūziķa Ozola septītais studijas albums “Y A U D A”. Albumā piedalās arī izpildītāji Prusax, rolands če, xantikvariāts, Intars Busulis, NiklāvZ , kā arī Una Daniela Aizgale, Annemarija Moiseja un Paula Saija, informēja mūziķis.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albums veidots kopā ar “bītmeikeriem” Niklāvz un H. Šteins no “Katapullt”. Miksu un masteru veidoja Arnis Račinskis un Andis Ansons studijā “Mute”.

“Albums ir kā audio stāsts par šī ieraksta galveno varoni “Nikiju Yaudu”, kas mēģina atgriezties iepriekšējā dzīvē un atgūt nozaudēto,” atklāj Ozols.

Jau nedēļas nogalē ir gaidāmi trīs Ozola koncerti Rīgā, Sporta 2 kvartālā.

21., 22. un 23. augustā Ozols ar koncertu sēriju “Sporta Live” prezentēs jauno albuma “Y A U D A”.  Katrs koncerts saturiski plānots atšķirīgs, un katrā vakarā Ozolam pievienosies jauni viesmākslinieki.

Koncertos piedalīsies tādi izpildītāji un grupas, kā Prusax, Viņa, Finķis & PRAGAII, “Tehnikums”, Eliots, kā arī Melikols.

Par mūziķi

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996. gadā grupu “Fact” un “Rool Makaz”  sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000.), pēc kura sekoja albums “Cieņa un mīlestība” (2001.), “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” (2002.), “Dūzis” (2003.) un 2009. gadā izdotais albums “Neatkarība”. Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu “Atpakaļ nākotnē”. Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību “Austrumubloks” viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumu “Cieņa un mīlestība”, kā arī “Augstāk, tālāk, stiprāk” un piecas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti