Otro gadu Liepājā notiks Ģitāristu svētki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

No 31.augusta līdz 6.septembrim Liepājā norisināsies "Ģitāristu svētki 2015", kas kopā pulcēs ģitāristus, ģitāristu ansambļus un instrumentālistus.

Šogad Ģitāristu svētki piedāvās plašu programmu nedēļas garumā un ikviens ir aicināts to apmeklēt bez maksas. Būs iespēja piedalīties muzikālās meistarklasēs, semināros, muzicēt kopīgos džema sesiju vakaros, apskatīt Liepājas roka izstādi, kā arī klausīties populāru mūziķu koncertus.

Tāpat kā pērn, tiks rīkots Ģitāristu gājiens. Sestdien, 5.septembrī, ģitāristi no visas Latvijas soļos pa Liepājas centrālajām ielām, lai pēcāk kopīgā mēģinājumā gatavotos vakara lielkoncertam. Bet visas dienas garumā būs iespēja apskatīt Latvijā ražotu mūzikas instrumentu izstādi, kurā piedalīsies arī tādi pazīstami zīmoli kā "JZ Microphones" un "Bro Creation".

Ģitāristu svētkos Liepājā nedēļas garumā uz septiņām skatuvēm dažādās pilsētas vietās uzstāsies Ainars Virga ar Tomasu Kleinu, Edijs Šnipke, Ģirts Pavēnis, Viktors Vtorovs, Edgars Silacērps, Andris Ērglis, "Strauts" un daudzi citi. Būs iespēja dzirdēt arī Liepājas pop/rok skolas audzēkņu sniegumu.

"Ģitāristu svētki 2015" Liepājā norisināsies no 31.augusta līdz 6.septembrim. Svētku programma un pieteikuma anketa pasākumam pieejama Liepājas pop/rok skolas mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti