«Origo» vasaras skatuves astoto sezonu atklās «Rīgas ritmu» koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

28. jūnijā plkst. 17.00 laukumā pie tirdzniecības centra “Origo” ar festivāla "Rīgas ritmi" koncertu tiks atklāta vasaras kultūras aktivitāšu centra “Origo Summer Stage” astotā sezona.

Vasaras skatuves jauno sezonu un festivālu “Rīgas ritmi 2017” ieskandinās vokāliste Dināra Rudāne, “Riga Jazz Quartet” (pianists Viktors Ritovs, ģitārists Rihards Goba, kontrabasists Edvīns Ozols un bundzinieks Artis Orubs kopā ar mūziķi un komponistu, mutes harmoniku virtuozu un taustiņinstrumentālistu Raimondu Macatu) un "Riga Jazz Stage 2016" laureāte Polina Tarasenko no Ukrainas.

Turklāt “Origo Summer Stage” apmeklētājus pārsteigs īpaša viešņa – neskaitāmu mūzikas balvu ieguvēja, starptautiski atzīta blūza zvaigzne no Amerikas Savienotajām Valstīm, kuras vārdu pasākuma organizatori pagaidām patur noslēpumā.

Savukārt 30. jūnijā plkst. 18.00 norisināsies otrais “Origo Summer Stage” nedēļas atklāšanas koncerts, kurā uzstāsies Aija Andrejeva un grupa “Astro’n’out”.

Sagaidāms, ka uzstāšanās laikā dziedātājai Aijai Andrejevai pievienosies arī viņas tēvs Alex, grupas “Opus Pro” solists, ar kuru kopā tapusi jaunākā dziesma "Mēs pārejam uz Tu". Tikmēr grupas “Astro’n’out” koncerta laikā būs dzirdamas gan jaunas un vēl mazpazīstamas, gan arī tautā zināmas un iemīļotas dziesmas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti