«Origo Summer Stage» atklāj 9.sezonu sadarbībā ar festivālu «Rīgas ritmi 2018»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Trešdien, 27. jūnijā, plkst. 17.00 ar mūzikas festivāla “Rīgas ritmi 2018” koncertu tiks atklāta “Origo Summer Stage” 9. sezonas koncertprogramma. Šogad vasaras garumā muzikālajos pasākumos un koncertos būs klausāma īpaši daudzveidīga mūzika, savukārt oficiālais atklāšanas pasākums jau tradicionāli norisināsies sadarbībā ar festivālu “Rīgas ritmi”.

“Origo Summer Stage” 9.koncertsezonas atklāšana 27. jūnijā notiks ar grandiozu festivāla “Rīgas ritmi 2018” mākslinieku uzstāšanos, kuras laikā apmeklētājiem būs iespēja baudīt vairāku festivāla dalībnieku – Latvijas un ārzemju mākslinieku – priekšnesumus, informēja tirdzniecības centra “Origo” komunikācijas konsultante Ksenija Mirošņika.

Būs dzirdami mūziķi no Latvijas un Lietuvas – Dagnis Roziņš (Latvija), Dominyka Mickute (Lietuva) un “Riga Jazz Quartet”, kopā ar grupu piedalīsies Dānijā dzīvojošais blūza un soula izpildītājs Gregory Boyd, kā arī trio “Macats/Hasselberg/Mofjell”, kura sastāvā darbojas trīs mūziķi – Rūdolfs Macats (klavieres), Jaoa Hasselberg (bass) un Ole Mofjell (bungas).

Šī gada “Origo Summer Stage” programmā tiks pārstāvēti dažādi mūzikas un mākslas žanri – no džeza un simfoniskās mūzikas līdz folkloras koncertiem, kurus apmeklētājiem būs iespēja klausīties bez maksas turpat ''Origo'' laukumā vai doties koncertus baudīt kādā no restorānu vasaras terasēm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti