«Oranžās brīvdienas» svinēs 16 gadu jubileju Liepājā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Latviešu turbofolka ansamblis "Oranžās brīvdienas" svinēs savu 16 gadu jubileju ar koncertu Liepājas klubā "Fontaine Palace" 19. martā.

Grupas draugus no Rīgas līdz Liepājai un atpakaļ arī šoreiz vizinās speciāls autobuss. Brauciena šefa lomu uzņēmies atraktīvais pasākumu vadītājs un grupas "Rīta stienis" līderis Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens. Viņš arī ilglaicīgs "Oranžo brīvdienu" dalībnieku draugs un cīņu biedrs blakus frontēs, norāda grupas pārstāvji.

„Domāju, ka arī šoreiz viss notiks tikpat traki kā iepriekšējās reizēs. Šobrīd strādājam pie koncerta programmas, lai tā būtu pavisam īpaša. Iespējams, klausītājiem būs iespēja noklausīties arī kādas ļoti sen nespēlētas kompozīcijas,” stāsta "Oranžo brīvdienu" līderis Ints Ķergalvis jeb Speiss.

Savukārt koncertu "Fontaine Palace" kuplinās vēl viena leģendāra latviešu roka brigāde "Lietotas mēbeles no Holandes". Pēdējā laikā katra grupas uzstāšanās kļuvusi par īpašu notikumu, jo grupa koncertē reti.

Sīkāk par pasākumu un vietas rezervāciju autobusā "Oranžo brīvdienu" profilos sociālajos tīklos un mājas lapā oranzas.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti