«Oranžās brīvdienas» jaunākajā dziesmā turpina sociālas tēmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

“Gārņi un šakāļi” – tieši tā sauc latviešu turbofolka grupas “Oranžās brīvdienas” (OB) jaunāko dziesmu, kurai tapis arī videoklips, informē grupas pārstāvis Kaspars Čakste.

Iespējams, šis ir visu laiku jaudīgākais OB ieraksts vismaz skanējuma ziņā. “Devām iespēju izpausties mūsu smagajam galam. Ar smagāku mūziku vienmēr esam bijuši diezgan labās attiecībās, taču šī dziesma varbūt sanāca pat agresīvāka, nekā sākumā bijām iecerējuši,” skaidro grupas līderis un dziesmas autors Ints Ķergalvis, pazīstams arī kā Speiss. Dziesmā “Gārņi un šakāļi”, tāpat kā daudz citos OB skaņdarbos, saklausāmas sociāli aktuālas tēmas. “Mēs joprojām iestājamies par godīgumu pasaulē, jo īpaši savas mājās. Gārņi un šakāļi pārnestā nozīmē ir arvien vairāk nepieciešami  arī Latvijā – kāds,  kurš visu to dīķi sakuļ,”  saka Ķergalvis.

 

“Gārņi un šakāļi” video versijas autors ir tuvs grupas draugs un bijušais dalībnieks Ēriks Saksons. Režiju un pēcapstrādi šoreiz uzņēmies OB mandolīnists Kaspars Čakste.

Jau 24. martā Liepājā, klubā “Fontaine Palace” ar vētrainu ballīti OB atzīmēs grupas 18 gadu jubileju. Arī šogad no Rīgas uz Liepāju dosies īpašs fanu autobuss un gaidāmi dažādi pārsteigumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti