Operetes Jaungada koncertā Ziemeļblāzmā tikai svētku mūzika

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Iecienītas operešu melodijas 14. decembrī pulksten 18 varēs baudīt Operetes Jaungada koncertā kultūras pilī „Ziemeļblāzma”. Kā Latvijas radio pavēstīja Latvijas Operetes fonda valdes priekšsēdētāja Agija Ozoliņa-Kozlovska, koncerta programmā būs tikai svētku mūzika.

Jau vēstīts, ka koncertā muzicēs solisti Sonora Vaice, Ingus Pētersons, uzlecošā zvaigzne Laura Teivāne un saksofonists Artis Gāga. Uzvedumu papildinās dejotāji un Operetes orķestris diriģenta Guntara Bernāta vadībā. Koncertā skanēs jautras un krāsainas melodijas Jaunā gada noskaņās.

„Programmā būs tikai svētku mūzika. Tā kā šis ir Ziemassvētku laiks, būs arī Ziemassvētku mūzika, piemēram, parafrāze Arta Gāgas ekspresīvajā improvizācijā vai mums ļoti pazīstamā „Ak, svētā nakts” un tā tālāk," stāsta Latvijas Operetes fonda valdes priekšsēdētāja Agija Ozoliņa-Kozlovska. "Pamatā, protams, būs operešu mūzika. Gan Johans Štrauss, kas svētkos skan visā pasaulē – „Tritsch-Tratsch-Polka”, „Pie skaistās zilās Donavas” un vēl, un vēl. Būs arī neliels ieskats mūsu topošajā Franča Lehāra operetē „Jautrā atraitne”.”

29. decembrī un papildkoncertā 30.decembrī klausītājus priecēs populārie Latvijas trīs tenori - Nauris Puntulis, Miervaldis Jenčs, Guntars Ruņģis, Marlēna Keine, Artis Gāga, dejotāji, neiztrūkstoši - Operetes orķestris diriģenta Guntara Bernāta vadībā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti