«Omertà» laidusi klajā debijas albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Instrumentālās rokmūzikas trio "Omertà", kas nu jau pāris gadus aktīvi koncertē un ir kāpuši gan uz lielākām, gan mazākām skatuvēm tepat Latvijā un kaimiņvalstīs, izdevis debijas albumu "Crown Of Seven".

Kā stāsta grupas pārstāvji, albumā "Crown Of Seven" iekļautas septiņas kompozīcijas, no kurām katra simbolizē vienu no septiņām cilvēka čakrām. Tām piedēvēti kristālu nosaukumi, un tās kopā veido vienu veselu cilvēku, šajā gadījumā - albumu.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albums tapis no 2013. līdz 2015.gadam, ierakstīts "dzīvajā sesijā" "Hodila Records" studijā ar skaņu inženiera Ģirta Laumaņa (Lomika) palīdzību, bet miksēts un masterēts Mārupē, "KS Records" studijā pie Kārļa Šteinmaņa. Savukārt par albuma vizuālo noformējumu rūpējusies Aija Baumane.

Instrumentālais trio plašākai publikai sevi pieteica 2013.gada jūnijā, iesildot grupu "Indygo" koncertzālē "Palladium". Kopš tā laika "Omertà" uzstājušies klubos Rīgā un ārpus tās, lielākajos mūzikas festivālos Latvijā. Šogad, otro gadu pēc kārtas, grupa uzstāsies lielākajā Baltijas metālmūzikas festivālā "Devilstone" Lietuvā kā arī pašmāju festivālā "Klang" Ķekavā.

Grupas nosaukums "Omertà" nāk no itāļu valodas un nozīmē klusēšanas zvērestu, ko izmanto mafija. Tas paredzēja noslēpumu un informācijas neizpaušanu autoritātēm, bet ansamblis šo nosaukumu asociē ar faktu, ka spēlē instrumentālu mūziku, bez vokālista vai lirikām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti