«Oceanpath» saulgriežos aicina uz albuma «Elementi» Rīgas prezentāciju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Sagaidot gada īsāko nakti, simfoniskā metāla apvienība “Oceanpath” aicina uz minialbuma “Elementi” Rīgas prezentāciju kultūras telpā “Autentika”.

Pirmatskaņojumu minialbums “Elementi” piedzīvoja 16.jūnijā Bauskā, mūsdienu etniskās mūzikas un seno amatu festivālā “Zobens un lemess”, gūstot plašu klausītāju atzinību, grupas vārdā informēja tās dalībniece Džeina Šteinberga. Savukārt 21.jūnijā šī pati programma izskanēs klausītājiem Rīgā. Albums izdots ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Mūzikas kritiķis Sandris Vanzovičs par “Elementiem” teicis šādi: “”Oceanpath” lielākais trumpis neapšaubāmi ir vokāls - noklausoties tikai dažus Laimas paraugdemonstrējumus, top skaidrs, ko viņa dara operā un kāpēc saņēmusi “Gada vokāla” balvu arī pie “metālistiem”. Tiesa, šis nav vienīgais trumpis, jo dziesmas piesaista arī ar savu melodiskumu, kas labi savienots ar metālmūzikas ritmiem.”

Plūstošas melodijas, rokmūzikas smagums un metāla pamatīgums – grupa “Oceanpath” ir viena no retajām, kas Latvijā rada un izpilda mūziku simfoniskā metāla žanrā. Jaudīgs sieviešu vokāls, smagnēji ģitāras ritmi un ekspresīva ritma sekcija, kā arī izteikts melodiskums ir “Oceanpath” radošā rokraksta pamatā.

Īpaša “Ocenpath” muzikālās programmas sastāvdaļa ir folkmetāla tradīcijās tapušās kompozīcijas, kas tiks atskaņotas koncertā kultūras telpā “Autentika”. Ieeja bez maksas, koncerta sākums ap pulksten 20.00.  Plašāka informācija par grupu pieejama “Oceanpath” interneta vietnē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti