Novembrī Rīgā ar jaunu šovu uzstāsies Kailija Minoga

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

“Arēnā Rīga” 2.novembrī ar jaunu šovu atgriezīsies popmūzikas dīva Kailija Minoga. Abi iepriekšējie dziedātājas koncerti Rīgā bija izpārdoti, un šovi pārsteidza ar vērienu un krāšņumu, atgādina koncerta rīkotāji.

Dziedātājas divpadsmitais studijas albums “Kiss Me Once” tiks izdots šonedēļ. Latvijas radiostacijās jau nonācis albuma pirmais singls “Into The Blue”.

17.martā dziedātāja paziņojusi, ka jaunā albuma koncertturnejas pirmsais Eiropas posms sāksies 24.septembrī.  Ir zināms, kas „Kiss Me Once” koncertturneja tiks atklāta Lielbritānijā. Kopumā dziedātāja sniegs 31 šovu 15 valstīs.

Dziedātājas koncertu vizuālais noformējums ir viens no tehnoloģiski sarežģītākajiem koncertindustrijā līdzās tādu grupu kā “Muse” un “Rammstein” mūsdienīgajiem šoviem. Mūziķes koncertiem nepieciešamais aprīkojums tiek pārvadāts vairākos desmitos kravas automašīnu, bet skaņas tehniku komplektē pasaulē vadošie nozares ražotāji speciāli Kailijas Minogas turnejām.

Kailija Minoga uz mūzikas skatuves spoži debitēja 1987.gadā un kopš tā laika kļuvusi ne vien par populārās mūzikas topu līderi un neskaitāmu apbalvojumu laureāti, bet arī par modes ikonu, dizaineri un aktrisi. Kailija Minoga ir visvairāk atskaņotā mūziķe Lielbritānijas radiostacijās pēdējo 20 gadu laikā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti