Noskaidrotas iemīļotākās rokgrupas «Līvi» dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Noskaidrotas 30 iemīļotākās rokgrupas "Līvi" dziesmas, tai skaitā "Vairogi", "Diadēma", "Kā caur tuksnesi", "Sēj", "Zīlīte", "Zušu dziesma", "Šī zeme", "Ziņģe par bailēm", "Dzimtā valoda", "Zābaku dziesma" un citas.

Mārtiņa Freimaņa fonda un radio SWH rīkotajā akcijā bija iespēja nobalsot par savu mīļāko rokgrupas "Līvi" dziesmu, tādējādi ziedojot "Līvu" leģendai veltītā vides objekta "Spoku koks" izveidei un nosakot 30 iecienītākās grupas dziesmas.

"Līviem" veltītais vides objekts "Spoku koks" tiek veidots Liepājā. Plānots, ka tas tiks atklāts 29.augustā, kad Liepājas koncertestrādē "Pūt, vējiņi" skanēs "Līvu" labāko dziesmu lielkoncerts "Nezāles neiznīkst". Ieņēmumi no biļešu iepriekšpārdošanas paredzēti objekta izveidei.

Koncertā piedalīsies Juris Pavītols un grupa, Igo, "Virga Hard Orchestra", "Liepājas brāļi", Uldis Marhilēvičs, "Credo", Olga, Aija Andrejeva, grupa "Colt", Fēlikss Ķiģelis, Elvis Grodums, Jānis Buķelis, Liepājas ģitāristu ansamblis un citi "Līvu" skartie. Programmu vadīs Andris Freidenfelds.

"Spoku koks" iecerēts kā "Līvu" un latviešu rokmūzikas cienītāju, liepājnieku un pilsētas viesu satikšanās vieta parkā pie koncertestrādes "Pūt, vējiņi". Vides objekta autors ir Liepājas metālmākslinieks Reinis Kuncītis.

Plašāka informācija par iespējām ziedot "Spoku koka" izveidei pieejama Mārtiņa Freimaņa fonda mājas lapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti