Normunds Pauniņš publicē jaunu dziesmu un aicina uz koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mēnesi pirms sava jubilejas koncerta 2019. gada 7. novembrī VEF Kultūras pilī dziedātājs Normunds Pauniņš iedziedājis jaunu dziesmu “Sapnis”, kuras autors ir Andris Lazdāns. Dziesmas ierakstā piedalās arī Kodi Harper, īstajā vārdā Matīss Nagle, kurš ir producējis instrumentālo daļu, paziņojumā medijiem informē mūziķa pārstāvji.

Normunds Pauniņš, Kodi Harper "Sapnis"
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Dziesmas autors Andris Lazdāns, kurš kādreiz bijis labi zināms Rīgas deju mūzikas aprindās kā Dj Land, nāk no Latgales. Normundam Pauniņam ar viņu izveidojusies sadarbība, kad tika remiksēta grupas “Otra puse” dziesma “Rīga”. Šī ir pirmā reize, kad dziedātājs sadarbojas ar Lazdānu kā dziesmas autoru.

“Tas man bija pārsteigums, ka Andris raksta arī dziesmas. Vēlētos izcelt arī vienu no aktuālākajiem šī brīža jaunajiem mūzikas producentiem – Kodi Harper, ar kuru strādājām pie “Sapņa” ieraksta.

Man ir prieks, ka ir iespēja sadarboties ar jauniem un daudzsološiem talantiem.

Es ceru, ka izveidosies ilgtermiņa sadarbība, jo pašlaik strādājam jau pie nākamajiem singliem,” paziņojumā stāsta Normunds Pauniņš.

Līdz ar jaunās dziesmas “Sapnis” publicēšanu Normunds Pauniņš aicina uz jubilejas koncertu VEF Kultūras pilī, kur 7. novembrī uz vienas skatuves pulcēsies dziedātāja Normunda Pauniņa skatuves kolēģi un draugi, kas bijuši mūzikas ceļabiedri gadu gaitā – grupas “Otra puse” dalībnieki, dziedātājas Ieva Akurātere un Antra Stafecka, dziedātāji Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, grupa “Piparmētra”, kā arī koris “Domino”. Koncerta režisors - Viktors Runtulis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti