No mīlas retrīta līdz «Līvu» dziesmām jaunās skaņās. Kārļa Kazāka muzikālie ieteikumi Valentīndienai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

14. februāris tuvojas, un daudziem tā ir mīlētāju jeb Valentīna diena. Kā pavadīt svētku vakaru, iesaka mūziķis Kārlis Kazāks.

Kārļa Kazāka muzikālie ieteikumi Valentīndienai
00:00 / 04:57
Lejuplādēt

Grupas "Musiqq" koncertsērijas "Bijis, ir un būs" noslēguma koncerts

"Palladium" koncertzāle, 14. februāris

Jau 2023. gada janvārī klajā nācis grupas "Musiqq" jaunais mini albums, kas tapis, iedvesmojoties no leģendārās grupas "Līvi" dziesmām. Svinot jaunā albuma izdošanu, grupa aicina uz koncertu Rīgā, koncertzālē "Palladium" 14. februārī.  Koncertā izskanēs grupas populārākās dziesmas, kā arī kompozīcijas no jaunā albuma.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Mīlas retrīts" ar "Mazo princi"

Kultūras centrs Berģi, 14. februāris

Koncertā jeb kā pats "Mazais princis" saka "dvēseļu dziedinošā transformācijas aktā", izskanēs "pašas labākās dziesmas un labākās dziesmu daļas – piedziedājumi". Mūziķi koncerta pieteikumā vēsta: "Aicinām ļauties dzīvai skaņai, ļaut savam, teiksim tā, pumpuram uzplaukt krāšņā ziedā. Katrs mēs jau piedzimstam ar mīlestības, teiksim, tādu sainīti dvēselē. To sainīti vajag vērt vairāk vaļā. Biš’ biš’ vairāk vērt ar katru dienu... Teiksim tā, nekautrēties no mīlestības."

"Zemītis. Kaspars zemītis. 50 atspulgi"

Mūzikas nams "Daile", 14. un 15. februāris

14. un 15. februārī ģitārists Kaspars Zemītis savā dzimšanas dienā Mūzikas namā "Daile" pirmatskaņos koncertprogrammu "Zemītis. Kaspars zemītis. 50 atspulgi", kas tapusi kopā ar viņa dēliem Kārli, Mārtiņu Matīsu un Jēkabu. 
Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

"Mīlēts nav zaudēts"

Mazā ģilde, 14. februāris

"Čipsis un Dullais" ir dzīvesstila zīmols, kas dzied par dzīvi tik smieklīgi un tik nopietni, kāda tā ir. Mūzikas stilu pazinēji saklausīs jaunā viļņa šlāgeri, visi, kuri kustas sirds ritmā, sauc to vienkārši par romantiskām dziesmām. Par sevi viņi saka: "Mēs neesam mehāniski, mēs esam organiski. Mūsu dziesmās nav jēgas, tajās ir tikai ceļavārdi..."

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Grupas "Polifauna" koncerts

"M/Darbnīca", 14. februāris

"Polifauna" ir drīmpopa/indī roka apvienība no Rīgas, kas savā skanējumā plaši izmanto atmosfēriskas sintezatoru un ģitāras efektu skaņu sienas kombinācijā ar grūvīgiem ritma elementiem. "Polifaunas" mūziku atzinīgi novērtējuši ārzemju un vietējie klausītāji, kā arī mūzikas kritiķi, tostarp albumam "You Look Like A Lost Soul" piešķirot prestižo Austras balvu, kā arī "Zelta mikrofonu". Grupa izpildīs dziesmas gan no iepriekšējā, gan arī topošā albuma, kā arī būs sagatavojusi dažus pārsteigumus par godu mīlētāju dienai.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti