No koncertu sērijas izaudzis festivāls – nedēļas nogalē notiks «Liepāja Lake Music»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šajā nedēļas nogalē, 8. un 9. jūlijā, Liepājas atpūtas un piedzīvojumu parkā "Austrumu forts" norisināsies festivāls "Liepāja Lake Music", kas apvieno mūzikas, mākslas un aktīva dzīvesveida programmu. Festivāls izaudzis no koncertu sērijas, kas iepriekšējos gadus notika uz Liepājas ezera ūdeņiem.

"Liepāja Lake Music" 8. jūlijā piedāvās popmūzikas programmu – dziedātāju Būū un Patrishas priekšnesumus. Otrajā dienā, 9. jūlijā, uz skatuves kāps nostalģiskā popa grupa "Kautkaili" un pop/rock mūzikas kolektīvs "Rīgas Modes". Festivāls dod iespēju uzstāties arī jaunajām grupām – pirmajā dienā klausītāji iepazīties ar jauniešiem no Ventspils – grupu "6PM" jeb "6 piparu maisījums". Otrās dienas jaunums būs liepājnieks "Greg John" jeb Gregors Jānis Mažis kopā ar grupas biedriem. Koncertus varēs vērot gan no sauszemes, gan atrodoties ūdenī – laivās, uz SUP dēļiem vai uz laipas.

Jautāta par programmu, festivāla organizatore Irita Kalēja saka: "Cenšamies aicināt tos mūziķus un grupas, kas tuvākajā apkārtnē nav bieži viesi. Muzikālajam piedāvājumam ir jābūt tādam, kas mums pašiem patīk. Attiecīgi tad varam pārliecinošāk runāt ar apmeklētājiem. Vēlamies piesaistīt Liepājai tūristus un viesus, jo mūsu pilsētā ir ļoti daudz, ko darīt, dažādi veidi, kā atpūsties. Tādēļ priecāsimies, ja festivāla apmeklētāji uzturēsies Liepājā vairāk nekā vienu dienu. Mēs lepojamies ar savu mīļo Liepāju un vēlamies to parādīt arī viesiem."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti