NIN koncertu iesildīs «Cold Cave»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

ASV “new-wave” un sintīpopa projekts “Cold Cave” 6.maijā iesildīs “Nine Inch Nails” (NIN) koncertu “Arēnā Rīga”, lsm.lv informē koncerta rīkotāji.

“Cold Cave” ir ASV mūziķa, dzejnieka un izdevēja Veslija Īsolda (Wesley Eisold) projekts. Mūziķa mājas apstākļos iesāktais eksperiments ar laiku pārtapa ievērojamā “sintīpopa, skaņu un “darkwave” kolāžā” ar dažādu viesmākslinieku performancēm. Īsolds izceļas ar spēcīgu un juteklisku vokālu, kā arī fascinējošu dziesmu liriku. Iepriekš koncertējot ar Beck un “Cat Power” starptautiskajā “Station To Station” projektā, kurā piedalījās arī Patti Smith, Beck, Ed Ruscha, Charlotte Gainsbourg u.c.

“Cold Cave” debijas albums “Love Comes Close” (2009) tiek raksturots kā spilgts 80.gadu sintīpopa un artroka apvienojums, savukārt mūziķa 2011.gada ieraksts “Cherish the Light Years” jau pakāpeniski piesaistīja arvien plašākas publikas interesi. Īsolds atklāj, ka viņa šī gada albums “Sunflower” ietvers gan “grandiozāku otrā albuma skanējumu, gan arī ieturētu minimālismu "Suicide" vai "39 Clocks" stilā”.

Kā vēstīts, pirmais un vienīgais NIN koncerts Baltijā notiks 6. maijā “Arēnā Rīga”. Grupa uz Latviju vedīs vienu no pasaules iespaidīgākajiem un tehnoloģiski vissarežģītākajiem mūzikas šoviem, turklāt grupas gatavošanās Eiropas koncertturnejai notiks Rīgā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti