Nedēļas nogalē uz koncertiem aicina grupa «Tautumeitas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dažos pastāvēšanas gados grupa “Tautumeitas” ir piedalījusies dažādos projektos, dziedātājas mainījušās pašas, saņēmušas Mūzikas ierakstu gada balvu par labāko etno un tautas mūzikas albumu un nu ir gatavas piedāvāt koncertus plašākai publikai.

Kā sarunā ar raidījumu “Rīta Panorāma” atklāja grupas dalībnieces,  šo trīs gadu laikā viņas ir ļoti augušas, meklējušas savu stilu un tagad jūtas gatavas koncertēt.

Šis koncerts veltīts grupas debijas albumam, un tajā tiks atskaņotas visas debijas albuma dziesmas, bet ne tikai. Koncertā skanēs arī dziesmas, kas tapušas sadarbībā ar citiem mūziķiem, piemēram, tajā uzstāsies viesmākslinieki no grupas “Auļi”, Gacho un citi. Arī mūziķu būšot vairāk – koncertā uzstāsies divi bundzinieki. Koncertā “Tautumeitas” sola arī video un gaismu projekcijas, tērpu maiņu un citus šova elementus.

“Mūsu daiļrades pamatā ir tautasdziesma, visas jau kopš bērna kājas esam ar tautasdziesmu līdzās augušas un mēģinām to parādīt jaunā stilistikā,” skaidro grupas dalībniece Asnate Rancāne.  Viņa arī norāda, ka “Tautumeitas” primāri vieno dzīves uztvere un līdzīga domāšana.

Koncerti gaidāmi “Palladium” 28. un 29.septembrī; 28.septembra koncerts jau izpārdots.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti