Nedēļas nogalē Rīgā uzstāsies folkmetālisti «Korpiklaani» un «Skalmöld»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Svētdien, 23. oktobrī, klubā "Melnā piektdiena" uzstāsies somu folkmetāla grupa "Korpiklaani" (Meža ļaudis), prezentējot albumu "Noita”, un islandiešu pagānmetālmūzikas grupa “Skalmöld”.

Grupa “Korpiklaani” izveidojās 2002. gadā, izjūkot grupai “Shaman”, un kopš tā laika ir jau spējusi laist klajā 12 studijas albumus, kas piesātināti ar enerģētisku, impulsīvu smago mūziku, kombinējot to ar somu folkmūzikas melodijām.

Pēdējos gados "Korpiklaani" ir uzstājušies daudzos Eiropas smagās mūzikas festivālos, kur ieguvuši nedalītas publikas simpātijas ar savu dzīvespriecīgo skanējumu. Grupai šī būs otrā viesošanās Latvijā.

Koncertā vēl uzstāsies islandiešu pagānmetālmūzikas apvienība “Skalmöld”. Kopš savas izveides grupa ir izdevusi trīs studijas albumus. "Skalmöld" ir noslēdzis vienošanos ar Austrijas leiblu "Napalm Records" un pārrakstījis savu albumu "Baldur". Vienošanos ar "Napalm Records" palīdzēja grupai tikt uz "Wacken Open Air festivālu 2013. gadā. Tā paša gada novembrī grupa vairākkārt uzstājās kopā ar Islandes Valsts simfonisko orķestri.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti