Nākamais «R&B Blues festival» notiks 16. jūnijā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Ar šodienu, 15. decembri, tiek uzsākta biļešu tirdzniecība “R&B Blues festival”, kas notiks nākamā gada vasaras vidū - 16. jūnijā, Ropažu vēsturiskā parka estrādē, informē organizatori. Šis būs festivāla norises otrais gads.

“R&B Blues festival” ir Latvijas profesionālākā blūza sastāva mūziķu “Latvian Blues Band” veidots vienas dienas mūzikas festivals kvalitatīvas blūza, r&b un soulmūzikas cienītājiem. Organizatoru iecere ir veidot mūzikas un dzīvesstila festivālu nobriedušai auditorijai, kas apzinās savu gaumi un izvēlas kvalitatīvu atpūtu.

“Veidojot pirmo “R&B Blues festival”, guvām patiesu prieku un pozitīvas emocijas. Cilvēku atsaucība un kuplais apmeklētāju skaits ir liels gandarījums par padarīto, un dod iedvesmu turpināt iesākto. Darīsim visu, lai mūsu festivāls ietu roku rokā ar Eiropas labākajiem blūza festivaliem,” ar emocijām dalās Jānis Bukovskis un Rolands Saulietis no „Latvian Blues Band”.

Jau pirmajā festivālā, kas notika pirms gada, varēja baudīt dienu gleznainā norises vietā – Ropažu estrādē, klausoties labākos pašmāju un pasaules līmeņa mūziķus. Arī šogad, rūpējoties par blūza vides izaugsmi un piedāvājot klausītājiem tikai labāko, organizatori ir uzaicinājuši godalgotus starptautiskos viesus.

Festivālā piedalās - “Best European Blues Band” titula un citu nozīmīgu godalgu ieguvēji – „Bonita & The Blues Shacks” (Vācija/Dienvidāfrika), viena no labākajām Dānijas blūza apvienībām – „Chris Grey & The BLueSpand” (Dānija), Boogie Boys (Polija) un pašmāju „Swamp Shakers” (Latvija), kā arī „Latvian Blues Band” (Latvija).

Biļešu cena vienas dienas “R&B Blues Festival” līdz 1. februārim – 18 eiro,  pēc tam 20 eiro, bet festivāla norises dienā dārgāk.

Vairāk informācijas “R&B Blues festival” mājaslapā.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti