Nākamā gada jūlijā «Prāta vētra» ar «Skārda bungu tūri» viesosies Liepājā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

2019. gada 20.jūlijā Liepājā “Prāta vētra” kopā ar skatuves kolēģiem kāps uz milzīgās skatuves Liepājā, stadionā “Daugava”, lai “Skārda bungu tūres” neaizmirstamās emocijas uzjundītu ar jaunu spēku, informēja grupas menedžmenta pārstāvji.

“Skārda bungu tūre”, kas šovasar pulcēja vairāk nekā 120 tūkstošus skatītāju Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā, ir atstājusi neizdzēšamas atmiņas katram, kurš bija šī grandiozā notikuma liecinieks. “Prāta vētra” Liepājas stadionā gaidīs visus, kuriem nebija iespējas noskatīties koncertus šogad, un, protams, tos, kuri vēl aizvien ir redzētā saviļņoti.

2019. gads grupai “Prāta vētra” ir jubilejas gads, kas nozīmē, ka Liepājas koncertā varam gaidīt gan torti, gan svecītes, gan kādu negaidītu apsveikumu.

Biļešu tirdzniecība uz “Prāta vētras” vienīgo 2019. gada vasaras koncertu Latvijā tiks uzsākta 15.novembrī biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv, T/C “Spice” informācijas centrā un koncertzāles “Lielais dzintars” kasē Liepājā. Biļešu cena sākot no 30 eiro. Vietu skaits ierobežots.

Tāpat 15.novembrī pārdošanā eKase.lv un mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās nonāks arī “Skārda bungu tūres” Mežaparka koncerta ieraksts DVD formātā, bet koncerta audio ieraksts būs pieejams visās digitālajās platformās. Līdz tam koncertierakstu pilnā garumā bez maksas var skatīties LMT viedtelevīzijā vai nomāt vimeo.com.

Jaunumiem seko līdzi “Prāta vētras” un “Brainstorm Management” sociālo tīklu kontos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti