Rīta Panorāma

"Meklējot Spēlmani" - radošu cilvēku neremdināmās ilgas pēc spēlmaņa

Rīta Panorāma

Sociālais uzņēmums dod iespēju vientuļniekiem parunāties

Intervija ar Normundu Pauniņu

Mūziķis Normunds Pauniņš aicina uz jubilejas koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

VEF Kultūras pilī 7. novembrī uz vienas skatuves jubilejas koncertā pulcēsies dziedātāja Normunda Pauniņa skatuves kolēģi un draugi, kas bijuši viņa mūzikas ceļabiedri gadu gaitā – grupas “Otra puse” dalībnieki, dziedātājas Ieva Akurātere un Antra Stafecka, dziedātāji Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, grupa “Piparmētra”, kā arī koris “Domino”. 

“Normunds Pauniņš 50” – nosaukums skaidri un gaiši, bez lirikas paskaidro, kāpēc koncerts. No otras puses, lirikas un melodiskuma būs gana daudz, jo muzikālā ceļa laikā radītas daudzas klausītājiem mīļas dziesmas.

Normunds Pauniņš LTV raidījumā “Rīta Panorāma” atzīst – jā, 50 gadi ir liels skaitlis, kas mudina atskatīties uz laika gaitā paveikto. Viņš stāsta:

“Man personīgi gribējās šos 50 gadus nosvinēt, ja tā var teikt, pompozi. Lai būtu riktīgi ar visiem draugiem, māksliniekiem, radiem, publiku, lai tas būtu liels un foršs notikums.”

Aizvadītajos 50 gados Pauniņš atminas vairākus nozīmīgus pieturpunktus, kurus atzīmēt. Visas muzikālās karjeras sākums - 90. gadu sākumā dibināta grupa “Otra puse”. Tāpēc arī uz jubilejas koncertu ataicināti grupas dibinātāji Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, ar kuriem kopā tiks nodziedātas tās dziesmas, kas radās vēl tolaik.

Pauniņš min arī laiku, kad abi grupas “Otra puse” dibinātāji no grupas aizgāja un viņš palicis divatā ar Ivaru Makstnieku, taču abi izlēmuši, ka vārds “Otra puse” ir jau iedarbināts un atliek turpināt muzikālo darbību. Tam sekojuši Londonā nodzīvoti gadi un atgriešanās Latvijā.

Pauniņš stāsta, ka uz koncertu aicinātie viesi, kas stāsies uz skatuves, atzīmēs visu viņa 30 gadu ilgo skatuves darbības vēsturi, kā arī sola vairākus pārsteigumus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti