Mūziķis Stings pavasarī koncertēs Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Bijušais grupas "The Police" dalībnieks, solomākslinieks Stings ar savu jaunāko albumu "The Bridge" un koncertprogrammu "My Songs", nākamā gada pavasarī, 5. martā, pēc vienreiz jau atcelta koncerta, atgriezīsies "Arēnā Rīga", informēja organizatori. Koncertā kā īpašais viesis uzstāsies Joe Sumner.

Kā norādīja koncerta rīkotāji, Stings ar nepacietību gaidījis mirkli, kad būs iespēja atkal doties koncertturnejā un atgriežas ne tikai ar atzinīgi novērtēto koncertprogrammu "My Songs", bet arī ar jaunu albumu "The Bridge". Globālās pandēmijas gadā ierakstījis savu piecpadsmito studijas albumu, kurš pēc mākslinieka vārdiem palīdzējis saglabāt izturību šajā sarežģītajā laikā. Albums pie klausītājiem nonāks 19. novembrī, un tas atklās pārdomas par personīgajiem zaudējumiem, nošķirtību, grūtībām, pastāvošo sociālo un politisko nemieru.​​

Savā solo karjeras laikā Stings ir saņēmis 17 "Grammy" balvas, divas "Brit" balvas, "Zelta globusu" un "Emmy", četras "Oskara" un vienu "Tony" nomināciju, "Billboard" žurnāla "Gadsimta balvu", kā arī 2004. gadā "MusiCare" mākslinieks tika nominēts kā "Gada cilvēks". Pārdevis vairāk kā 100 miljonus albumu kopiju gan kā grupas "The Police" dalībnieks, gan kā solo mākslinieks. Stingam ir piešķirts arī pagodinājums "BMI Pop Awards" par hitu "Every Breath You Take", kas kļuva par "visvairāk izpildīto dziesmu" ar 15 miljoniem radio atskaņojumu no BMI kataloga, kurā kopumā ir vairāk nekā 14 miljoni mūzikas darbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti