Rīta Panorāma

Intervija ar Tomu Pastoru

Rīta Panorāma

Saruna ar LVC pārstāvi Annu Kononovu

Skype intervija ar Oskaru Deigeli

Mūziķis Oskars Deigelis izdod ceturto albumu un prezentē jaunu videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis savā dzimšanas dienā nācis klajā ar ceturto studijas albumu “Kamēr esmu”, kurā iekļauti 10 skaņdarbi, kas tapuši kopš Deigeļa iepriekšējā, 2017. gadā izdotā albuma “Mūza”. Izdots arī singls “Savāda diena”, kam tapis videoklips.

Par godu jaunā albuma iznākšanai un Deigeļa dzimšanas dienai tiešsaistē gaidāms akustiskais koncerts, kuru vērot un klausīties būs iespējams Deigeļa sociālo tīklu kontos “Instagram” un “Facebook” 6. maijā pulksten 20.00.

LTV raidījumā “Rīta Panorāma” mūziķis pastāstīja, ka bija ieplānojis īpašu pasākumu par godu albuma iznākšanai un savai dzimšanas dienai, taču valstī izsludinātā ārkārtējā situācija nozīmē, ka plānus nācies mainīt.

Jaunais albums tapis vairāku gadu garumā. Mūziķis stāstīja: “Pēdējā pusgada laikā albums tika finalizēts, pēdējie pieskārieni tika veikti, bet būtībā albums ir tapis pēdējo divu gadu garumā.”

Mūziķis arī atklāja, ka albuma nosaukums “Kamēr esmu” radies no dziesmas rindām: “Atkal jau ir tumsa, un es nezinu, kur iet. Kamēr esmu tumsā, plaksti negrib vērties ciet.”

““Kamēr esmu” ir tāds labs nosaukums, jo būtībā tas simbolizē to, ka, kamēr vien es esmu, es turpināšu darīt savu sirdslietu, kas, protams, ir mūzikas rakstīšana un izpildīšana,” skaidroja Oskars Deigelis.

Deigelis albuma izveidē turpinājis sadarbību ar producentiem Rassell, Kasparu Maku, Uģi Jēkabsonu un DJ Dween, taču, pie jaunā singla “Savāda diena” Deigelis pirmoreiz sadarbojies ar producentu apvienību “White Wide Production”, kurā darbojas mūziķi Jānis Narbuts un Gints Purgailis.

Jaunā singla “Savāda diena” videoklips tapis sadarbībā ar DJ Dween.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti