Mūziķis Edgars Kreilis izpelnās Lietuvas «The Voice» žūrijas atzinību

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas “X-faktors” pirmās sezonas finālists Edgars Kreilis devies savus spēkus pārbaudīt kaimiņzemē – Lietuvā un pieteicis dalību populārajā šovā “Lietuvos Balsas”, kas starptautiski zināms kā Lietuvas “The Voice”, medijus informē mūziķa menedžere Līva Cimmermane.

Svētdien, 5. janvārī, Lietuvas TV kanālā LNK, kā arī ziņu un izklaides portālā lnk.lt tika translēts pirmais 7. sezonas raidījums, kur bija redzams arī latviešu mūziķis Edgars Kreilis.

“Viņš izpildīja James Bay dziesmu ”Hold Back The River” un ar savu dziedājumu lika krēslos apgriezties visiem četriem šova žūrijas pārstāvjiem, kuri tādējādi apliecināja, ka Edgars ir izdarījis lielisku darbu un parādījis sevi pārliecinoši.

Ikviens no viņiem bija gatavs ņemt Kreili savā komandā, lai turpinātu darbu Lietuvas “The Voice” un dotos pretī uzvarai,” raksta Cimmermane.

Žūrijā šajā sezonā ir lietuviešu dziedātāja, Lietuvas Televīzijas mūzikas talantu konkursa “X-faktors” 3. sezonas uzvarētāja Moniqué, dziedātāja no Klaipēdas – Monika Liu, mūziķis, mākslinieks, grupas "Freaks On Floor" līderis Justins Jarutis un lietuviešu mūziķis Donats Montvydas, kurš plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Donny Montell. Tieši Donats bija tas, kuru Edgars izvēlējās kā savu mentoru, lai virzītos tālāk un gūtu panākumus konkursā arī turpmāk.  

Pats Edgars saka: “Man ir ļoti patīkamas sajūtas un prieks, ka manas mūzikas gaitas ir izgājušas arī ārpus Latvijas. Katra uzstāšanās ir jauns piedzīvojums, ko izbaudu un esmu priecīgs, jo šī pieredze palīdz man kļūt labākam. Vienā šovā vari piedalīties tikai vienu reizi, tāpēc jāizdara maksimums.

Esmu patiesi priecīgs, ka visi žūrijas locekļi pagriezās un vēlējās mani savā komandā. Un mana izvēle par labu Donny Montell bija pašsaprotama, jo sekoju viņa gaitām arī ārpus “Lietuvos Balsas”.

Zinot viņa spējas, skatuves pieredzi, domāju, ka viņš ir īstais pie kā vērsties, lai sevi pilnveidotu un attīstītu. Ticu, ka viņš ir cilvēks, no kura man vajadzētu mācīties, un to arī vēlos darīt.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti