Mūziķis Dons izdod jaunu dziesmu un izziņo vasaras koncertu Siguldā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Dons ir izdevis dziesmu "Tavs pieskāriens" un izziņo gaidāmo albumu un brīvdabas koncertu, kas notiks Siguldas pilsdrupās šī gada 1. jūlijā, informēja mūziķa pārstāvji.

"Man bija patiess prieks atgriezties Berlīnē un atkal strādāt kopā ar producentu Kim W, tāpat esmu gandarīts par pirmo kopdarbu ar dziesmas teksta autoru Martu Pujātu," stāstīja Dons.

Dziesmas video versija tapusi sadarbībā ar "film naked" studiju, mūzikas video režisori ir Papa Chi & Kaspars Roga, producente Ināra Šumeiko. "Dziesma ir jutekliska un liriski skaista pati par sevi, tāpēc piegājām visai askētiski, atsaucoties uz vienu no pasaules skaistākajiem kino stāstiem – Vima Vendersa "Debesis pāri Berlīnei", pārnesot to uz šodienas nakts Rīgu. Meitenes, kuras noskatījās šo klipu, visas kā viena teica – "Es arī esmu raudājusi tramvajā." Tātad viss pareizi, tātad viss patiesi," atklāja viens no klipa režisoriem Papa Chi.

Dons izziņo arī brīvdabas koncertu, kas notiks 1. jūlijā Siguldas pilsdrupās: "Esmu ilgi gaidījis iespēju tikties ar saviem klausītājiem un varu padalīties ar vēl kādiem jaunumiem –

Siguldā būs klausāmas ne tikai jau zināmās dziesmas, bet arī mūzika no mana jaunā albuma, kurš pie klausītājiem nonāks jau šovasar." 

Par mūziķi

Dons ir izdevis astoņus soloalbumus, un viņa kontā ir vairākas muzikālās godalgas – četras reizes iegūta uzvara Latvijas Radio "Muzikālās bankas" nominācijā "Gada dziesma" un sešas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu nominācijā "Radio hits". Dons ir arī saņēmis divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas par labāko popmūzikas un vienu balvu par labāko rokmūzikas albumu. 2021. gadā Dons uzsāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti