Rīta Panorāma

Kā pasargāt sevi no koronavīrusa? Intervija ar Juriju Perevoščikovu

Rīta Panorāma

Intervija ar Jāni Vitenbergu

Arstarulsmirus publisko video dziesmai "Mans ieradums"

Mūziķis Arstarulsmirus publisko video dziesmai «Mans ieradums» un aicina uz koncertiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ticis publicēts mūziķa Arstarulsmirus otrā oficiālā singla “Mans ieradums” videoklips no martā gaidāmā albuma “Skatu punkti”, un izsludināta tāda paša nosaukuma koncertsērija, kuras pirmie koncerti gaidāmi 3. maijā Liepājā un 9. maijā Cēsīs, medijus informē mūziķa pārstāvji.

Arstarulsmirus LTV raidījumā “Rīta Panorāma” stāsta, ka pakāpeniski virzoties prom no hiphopa uz eklektiskāku mūziku, kurā savienoti dažādi žanri. Tiesa, jaunajā albumā joprojām būšot “diezgan daudz rečitatīvu, diezgan daudz teksta.”

“Dziesmas tekstā ir atspoguļota cilvēka iekšējās pasaules daudzslāņainība un pakāpeniska uztveres maiņa no egocentriskas uz empātiskāku un līdzatbildīgāku ar apkārtējiem. Formas ziņā dziesmā ir četri pantiņi, kuri atspoguļo šo cilvēka izmaiņu ceļu.

Vēlējāmies, lai videoklips dramaturģiski palīdz šos posmus akcentēt gan ar gaismām, gan ar cilvēku daudzumu kadros, gan ar fona vizualizācijām.

Veidojot videoklipa fona vizualizācijas, vēlējāmies tēlaini paspilgtināt šos četrus posmus izmantojot dabas stihijas – zemi, uguni, ūdeni un gaisu,” paziņojumā medijiem stāsta Arstarulsmirus par dziesmas videoklipa ideju.

Videoklipā piedalās daiļvokālisti Laima Diamanta, Madara Orola, Jevgēbija Krupenkina, Lauris Valters un Rihards Bērziņš, kuri dziesmā izpilda vēstījuma ziņā zīmīgāko daļu – kopsavilkumu par to, kā viens mazs dzīves aspekts reizēm spēj mainīt kopainu. Daiļvokālu kvintets nozīmīgu lomu spēlēs arī gaidāmā albuma dziesmu materiālā.

Drīz pēc albuma izdošanas Arstarulsmirus kopā ar pavadošo sastāvu dosies pirmajos koncertsērijas “Skatu punkti” koncertos. Koncertā būs dzirdami pavisam jauni skaņdarbi no albuma “Skatu punkti”, kā arī dziesmas, kuras tapušas periodā, kad mūziķis uzstājies ar skatuves vārdu Gustavo.

Pirmie koncertsērijas koncerti notiks 3. maijā Liepājā un 9. maijā Cēsīs.

Videoklipa režija, kamera un montāža – Mārcis Šēners, kameras asistents – Krists Šēners, gaismas – Jānis Zeidaks, tehniskie atbalstītāji – Cinevera LV, stils – Kristīne Čakare, grims – Baiba Tiltiņa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti