Mūziķi Oskars Millers un Katrine Lukins apvienojas kopīgā dziesmā «Laiks»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Grupas “Rock’n’Berries” solists Oskars Millers un dziedātāja Katrine Lukins apvienojušies kopīgā skaņdarbā “Laiks”. Šī ir mūziķu pirmā kopīgi radītā dziesma, kas atspoguļo abu attiecību nozīmi un iezīmē jauna posma sākumu, medijus informē mūziķu pārstāvji.

Oskars Millers un Katrine Lukins drīzumā kļūs par vecākiem pirmdzimtajam, tāpēc dziesma “Laiks”, kas iekļauta arī grupas “Rock’n’Berries” otrajā albumā “Stāsti”, kā singls nu ieguvusi jaunu skanējumu un nozīmi. Grupas “Rock’n’Berries” solists Oskars Millers, kuru plašāka auditorija iepazina šovā “X faktors”, stāsta: “Grupas albumā iekļautajā versijā Katrīne šai dziesmai ir iedziedājusi bekvokālu, tomēr ne mani, ne Katrīni nepameta doma par kopīgu dziesmu vēl pirms mazā ierašanās šajā pasaulē. Tāpēc, domājot par jaunu singlu, ko piedāvāt klausītājiem, negribējām radīt ko pilnīgi jaunu, jo likās, ka tieši šī dziesma ir pelnījusi savu otro “elpu”.

Un kur nu vēl precīzāk par mums – dziesma “Laiks” ir par pāreju uz jaunu dzīves posmu, visu veco atstājot aiz muguras.”

Arī dziedātāja Katrine Lukins, kura pēdējos gadus par savām mājām sauc Latviju, norāda, ka dziesma bijis dabisks solis abu attiecībās: “Tā tik labi atspoguļo to, kā līdzcilvēki spēj mainīt mūsu dzīvi, izraut no pelēkās ikdienas, no dzīves bez mērķiem.”

Lai arī Katrines un Oskara dzīvē gaidāms skaists notikums, valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā mūziķi aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem pret sevi un līdzcilvēkiem. “Šobrīd kopīgai rīcībai ir liela nozīme. Tā vairs nav atbildība tikai pret sevi. Tā ir atbildība pret visu sabiedrību. Un, ja tā padomā, ikdienas steigā bieži vien aizmirstam par pašu svarīgāko – sevi un tuvajiem, jo visam nepietiek laika. Un tagad mums šis laiks, kura allaž pietrūkst, ir dots! Tāpēc pavadīsim to kopā ar tuvajiem – iepazīsim viens otru labāk, skatīsimies filmas, beidzot izdarīsim darbus, kas iekrājušies, un, protams, baudīsim lielisku mūziku!” norāda Oskars.

Lai neizpaliktu kopā būšanas prieks, grupa piektdien, 20. martā, pulksten 15.00 aicina uz dziesmas “Laiks” tiešraides prezentāciju “Rock’n’Berries” "Facebook" kontā.

Dziesma “Laiks”:

  • Vārdi: Oskars Millers/Katrine Lukins;
  • Mūzika: Jānis Narbuts (White Wide Production);
  • Aranžija: Grupa “Rock’n’Berries”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti