Mūziķi ansis, «Singapūras satīns», Edavārdi un Prusax dosies «Republikas tūrē»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sekojot veiksmīgi aizvadītajai “Republikas tūrei” 2019. gadā, atjaunotais tūres sastāvs – ansis, “Singapūras satīns”, Edavārdi un Prusax aicina uz lielkoncertu sēriju piecās Latvijas pilsētās, medijus informē organizatori.

Interneta mūzikas servisos 2019. gadā ansis, “Singapūras satīns”, Edavārdi un Prusax bija vieni no straumētākajiem latviešu repa izpildītājiem.

2020. gadā “Republikas tūres” sastāva četriniekā Ozolu un Viņu nomainījuši “Singapūras satīns” un Prusax, lai izpildītu klausītājiem savus pēdējos ierakstus no albumiem “Ne jau atkal” un “A+”. Edavārdi kopš iepriekšējās tūres izdevis četrus jaunus singlus un muzicējis kopā ar ansi, “Very Cool People” un Kristīni Prauliņu kompozīcijā “Labirints”. Savukārt Ansi tūres koncertos varēs novērtēt, gatavojoties viņa Rīgas lielkoncertam.

“Republikas tūre” jeb “repa-publikas tūre” ir aktuālāko Latvijas repa izpildītāju kopēju lielkoncertu sērija ārpus valsts galvaspilsētas, lai šobrīd aktuālāko mūzikas žanra dzīvo izpildījumu nogādātu tuvāk visiem Latvijas klausītājiem. Koncertos dzirdamas gan izpildītāju populārākās kompozīcijas, gan kopējās dziesmas.

“Republikas tūre 2020” viesosies Valmieras Kultūras centrā 7. martā, Ventspils teātra namā “Jūras vārti” 14. martā, Liepājas Latviešu biedrības namā 20. martā, Madonas Kultūras namā 4. aprīlī un Jelgavas koncertzālē “Mītava” 25. aprīlī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti