Rīta Panorāma

Intervija ar Armandu Krauzi

Rīta Panorāma

Intervija ar Ilvi Pētersonu

Intervija ar Katrīnu Gupalo

Mūziķe Katrīna Gupalo gatavojas soloprogrammai septiņās valodās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Sestdien, 8.aprīlī, mūzikas namā „Daile” izrādē “Pēc pusnakts” uzstāsies bagātīgs radošais tandēms. Tikmēr šīs izrādes idejas autore, pianiste un dziedātāja Katrīna Gupalo gatavojas savai soloprogrammai, kur spēlēs klavieres un dziedās septiņās valodās.

Ar koncertizrādi „Pēc pusnakts” Gupalo realizējusi savu sapni. Tajā tiek izpildītas kompozīcijas no aizvadītā gadsimta 20.-60. gadu amerikāņu zelta repertuāra. Gupalo ir bieži viesojusies Amereikā, un viņai ļoti patīk tās kultūra, daba un cilvēki.

„Pēc pusnakats” ir par to, ka realitātē cilvēks nevar dot vaļu sajūtām un vēlmēm, bet naktī – sapņos un murgos viss atbrīvojas, un mēs to nevaram izkontrolēt, LTV raidījumā „Rīta Panorāma” sacīja dziedātāja.

Lai arī pirms kāda laika Gupalo dziedāšanu bija mazliet atstājusi novārtā un pievērsusies klavierspēlei, sapratusi, ka vēlas arī dziedāt un to visu var apvienot ar klavierēm.

Vēstīts, ka vēl bez Gupalo koncertizrādē „Pēc pusnakts” uzstājas pianists Andrejs Osokins, sitaminsturmentālists Endijs Endelis un horeogrāfe Gabija Bīriņa.

Savukārt mūziķes jaunie plāni saistīti ar dziedāšanu un spēlēšanu vienlaicīgi. Tas būs viņas solo projekts septiņās valodās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti