Mūzikas notikumu apskats – ko piedzīvot tuvākajās dienās?

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Grupas "Pērkons" koncerts barikāžu atcerei, rokmūzika muižā, franču mūzika Valmierā, danču nakts un filma par džezu – tuvākajās dienās piedzīvojami mūzikas notikumi visdažādākajiem garastāvokļiem.

Mūzikas notikumu apskats – ko piedzīvot tuvākajās dienās?
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

"Pērkons" Vecrīgā

Piektdien, 20. janvārī, jāizceļ barikāžu piemiņas pasākumi – Doma laukumā skatuves būvējas, un jau visas dienas garumā cilvēki var nākt uz Doma laukumu liet sveces Ukrainas karavīriem. No pulksten 14.00 Doma laukumā gaidāms arī koncerts. Savukārt vakarā folkklubā "Ala Pagrabs" spēlēs grupa "Pērkons".

"Pienvedēja piedzīvojumi"
"Pienvedēja piedzīvojumi"

Rokmūzika muižā

Savukārt sestdien, 21. janvārī, varam skatīties mazliet plašāk un, piemēram, aizbraukt uz Mālpils muižu, kur uzstāsies "Pienvedēja piedzīvojumi". Rokmūzika muižā – tas jau izklausās pēc plāna! Grupa solījusies spēlēt gan dziesmas no jaunākā albuma "Nelaiks", gan arī vecos labos hitus.

Aija Vītoliņa
Aija Vītoliņa

Franči Valmierā

Bet, ja jūs ģībstat no frančiem, tad laiks doties uz jauno kultūras vietu "Akustika" Valmierā. 21. janvārī tur būs dzirdama Aija Vītoliņa ar franču mūziku. Romantisks vakars garantēts.

Ģikšu danču nakts

Ja vajag vienkārši izdauzīties – tad turpat netālu uz Ģikšiem! Tur 21. janvārī būs tradicionālā danču nakts, uz kuru sabrauks grupas no visas Latvijas, šogad arī no citām Baltijas valstīm un pat Francijas.

Filma par džezu

25. janvārī savukārt var aizdoties uz "M/Darbnīcu", kur Mareks Ameriks un "Jersika Records" pirmizrādīs filmu par pirmo džeza festivālu Latvijā "KIKOK 1962". Dokumentālajā filmā par tā laika Latvijas džeza virtuvi runā tādi vīri kā Juris Āķis, Raimonds Pauls, Aivars Zītars – tur ir visa Latvijas džeza vēsture. Vakars ir plānots interesants – būs arī koncerts, kā arī albuma prezentācija Latvijas vēsturisko džeza ierakstu sērijā iznākušajai platei "The Lost Latvian TV Studio Sessions 1967".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti