Mūzikas akadēmijā oktobrī notiks pirmais koka pūšaminstrumentu simpozijs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā (JVLMA) no 7. līdz 11.oktobrim notiks pirmais "Koka pūšaminstrumentu simpozijs Rīga 2013", pavēstīja JVLMA Koncertdaļas vadītāja Jana Lāce.

Tā laikā paredzētas starptautiskas meistarklases, individuālās nodarbības, koncerti un izstādes.

Simpozija īpašie viesi būs Itālijas klarnetists Luidži Madžistreli, flautists no Luksemburgas Karlo Janss, obojists Omars Dzoboli un fagotists Džordžo Mandolēzi no Šveices.

9. un 10.oktobrī JVLMA Senāta zālē varēs aplūkot "Heinz Viotto" klarnešu iemutņus un "MANCKE" flautas, bet 10. un 11.oktobrī JVLMA Senāta zālē būs skatāmi "RDLMūzikas centra" mūzikas instrumenti un piederumi, kā arī "Buffet" mūzikas instrumenti.

10.oktobrī JVLMA LMT kamerzālē notiks koka pūšaminstrumentu simpozija koncerts, kurā piedalīsies Dzoboli, Mandolēzi, meistarklašu dalībnieki, kā arī pianistes Ieva Dzērve un Elīna Bērtiņa.

Savukārt 11.oktobrī JVLMA Lielajā zālē izskanēs simpozija noslēguma koncerts. Tajā piedalīsies Madžistreli, Janss, fagotists Jānis Semjonovs, klarnetists Kārlis Glavāns, meistarklašu dalībnieki, kā arī pianistes Dzērve un Bērtiņa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti