«Muzikālās bankas» finālšovs jau trešo gadu notiks Daugavpilī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ceturtdien, 5. martā, parakstīts sadarbības līgums starp Latvijas Radio un Daugavpils pilsētas pašvaldību par “Muzikālās bankas 2020” finālšova rīkošanu Daugavpils Olimpiskajā centrā. Latvijas Radio 2 vērtīgākā 2020. gada popa un roka dziesma tiks noskaidrota 2021. gada 30. janvārī. Jau šobrīd zināms, ka finālšovs piedzīvos vairākas pārvērtības, ieviešot fanu zonu un citu skatuves risinājumu.

“Daugavpils pilsēta ir kļuvusi par stabilu un atsaucīgu “Muzikālās bankas” partneri – mums ir patiess prieks turpināt sadarbību. Latvijas Radio tā ir lieliska iespēja vienu no saviem vērienīgākajiem projektiem vest ārpus galvaspilsētas, kas ļauj mūsu klausītajiem reģionos satikt Latvijas mīlētākos mūziķus un baudīt patiešām krāšņu koncertu,” saka Latvijas Radio valdes locekle Mārīte Tukiša.

Latvijas Radio valdes locekle Mārīte Tukiša un Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš
Latvijas Radio valdes locekle Mārīte Tukiša un Daugavpils domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš

2020. gada “Muzikālās bankas” finālšovā tiks piedāvāji jauni tehniskie risinājumi, veidojot skatuves izvirzījumu jeb tā saukto mēli skatītāju zālē. Tāpat plānots ieviest īpašu fanu zonu noslēguma koncerta lojālākajiem apmeklētājiem. Neizpaliks arī vērienīgi specefekti un krāšņs skatuves noformējums.

Šogad “Muzikālajā bankā” mūziķi jau iesnieguši 26 jaunas dziesmas.

Visa gada garumā ar klausītāju balsojumu “Muzikālās bankas” mājaslapā tiek noskaidrotas nedēļas un mēneša vērtīgākās popa un roka dziesmas. 

Sestdien, 7. martā, pulksten 12.00-13.00 Latvijas Radio 2 ēterā un sociālajos tiklos tiks publicēts pirmais iesniegto dziesmu TOP 15.

Par lielo gada balsojumu, kurā piedalīsies 25 vērtīgākās dziesmas, klausītāji tiks informēti gada nogalē, kad būs noslēgusies šī gada dziesmu noguldīšana.

Ik gadu “Muzikālās bankas” aptauja noslēdzas ar vērienīgu apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalās to dziesmu autori un izpildītāji, kuru darbi no radio klausītāju un žūrijas puses tiek novērtēti visaugstāk. “Muzikālajā bankā 2019” laurus plūca Dons ar dziesmu “Es nāktu mājās”, otro vietu ieguva grupa “Triānas parks” un Intars Busulis ar dziesmu “Kamēr”, bet godpilno trešo vietu ieņēma “Muzikālās bankas” debitanti “Singapūras satīns” un Horens Stalbe ar kopdarbu “Piededzini mann”.

“Muzikālā banka” ir Latvijas Radio 2 radio šovs, kurā katru gadu ar klausītāju balsojumu tiek noteiktas vērtīgākās un mīlētākās pašmāju dziesmas. Latvijas Radio 2 ēterā “Muzikālā banka” skan trīs reizes nedēļā – otrdienās un ceturtdienās plkst. 14.05 un sestdienās plkst. 12.00.

“Muzikālās bankas 2020” finālšova un ģenerālmēģinājuma biļetes tirdzniecībā būs pieejamas jau no piektdienas, 6. marta. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti