Muzikālā apvienība «5 Man Band» izdod minialbumu «A While Ago»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Kolektīvs “5 Man Band” izdevis minialbumu “A While Ago”, medijus informē mūziķis Ģirts Celmiņš.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Albums ir ierakstīts Ventspilī 2019. gada pavasarī, bet klajā nāca 2020. gada 19. maijā.

“Katrs skaņdarbs ir veltījums kādam nozīmīgam manas dzīves posmam. Tie ir stāsti, kas atspoguļo cilvēku, kurš ilgojas pēc laimes un mīlestības, bet dzīves ceļā nākas saskarties ar skumjām, vilšanos un pat traģēdiju.

Albuma “A While Ago” mūzika ir dialogs starp mūziķiem, kuri, viens otru papildinot, atrod kopēju muzikālu kompromisu un tajā pašā laikā katru stāstu interpretē pēc savām izjūtām”, par savu mūziku stāsta ģitārists un komponists Ģirts Celmiņš.

Muzikālā apvienība “5 Man Band” izveidota 2016. gada rudenī – Ģirts Celmiņš un saksofonists Renārs Lācis apvienoja piecus mūziķus vienā kolektīvā, kuram vēlāk pievienojās stīgu kvartets, kas ir neatņemama šī albuma sastāvdaļa, skaidro Celmiņš.

Kolektīva sastāvs līdz šim brīdim ir mainījies, bet mūziķi turpina strādāt pie muzikālā materiāla jaunam albumam, kurš, iespējams, nāks klajā 2020. gada rudenī.

Albumu “A While Ago” ieskaņoja “5 Man Band” – Ģirts Celmiņš (ģitāra), Renārs Lācis (saksofons), Roberts Nejs (klavieres), Toms Poišs (bass), Sanijs Bondars (bungas) un stīgu kvartets – Dita Immermane (vijole), Amanda Rūta Vieško (vijole), Helēna Navicka (alts) un Ernests Cīrulis (čells).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti