«Misters & Nospiedumi» laiž klajā jaunu dziesmu kopā ar Alisi Josti un izsludina koncertturneju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Folk-hiphopa apvienība „Misters & Nospiedumi” sadarbībā ar dziesminieci Alisi Josti radījuši skaņdarbu „Jēkabam”. Dziesma ir no gaidāmā „Misters&Nospiedumi” albuma, kas visos straumēšanas servisos būs pieejams no 1.februāra.

 

„Šī dziesma ir veltījums manam dēlam Jēkabam. Man ir tā laime būt tētim, un šo savu prieka sajūtu vēlējos ielikt dziesmā. Būt tēvam ir liels notikums, tāpēc uz dziesmu vēlējos piesaistīt kādu īpašu viesi. Alisi Josti reiz dzirdēju koncertā un mani pārsteidza viņas dvēseliskais un maigais dziedājums. Domājot par šo dziesmu, man uzreiz bija skaidrs, ka nepieciešams pieaicināt tieši viņu,” skaņdarba ideju skaidro Misters.

Dziesmas radītas, sadarbojoties dažādu žanru mūziķiem, katram skaņdarbā parādot savu unikālo rokrakstu. Ritma daļu ir veidojis reperis un producents ansis, kā arī producents Noitro, tekstu autors – Misters, vokāls – Misters un dziesminiece Alise Joste, kokli spēlē Edgars Zilberts, basģitāru - Audris Ločmelis.

„Dziesmā nolēmu piedalīties, jo esmu atvērta dažādiem projektiem. Man šķiet aizraujoši redzēt, kas notiek, kad satiekas divi dažādi žanri un darba prakses. Tur neizbēgami rodas kas jauns. Esmu ļoti apmierināta ar rezultātu. Prieks, ka nenobijos teikt “jā”,” pauž Alise Joste.

Skaņdarbs „Jēkabam” ir iekļauts jaunajā „Misters&Nospiedumi” albumā, kurā tāpat iekļauta jau plašāku atpazīstamību guvusī dziesma „Darbu raugi”, kuru Misters radījis sadarbībā ar postfolkloras mūziķi Imantu Nīgali.

Vienlaikus ar jauno dziesmu tiek izziņota „Misters & Nospiedumi” tūre pa Latviju:

10.02.18. Talsi, Soundn'Soul
23.02.18. Rīga, Kaņepes Kultūras centrs
24.02.18. Jelgava, Melno Cepurīšu Balerija
10.03.18. Alūksne, Cita Opera
31.03.18. Cēsis, FonoKlubs
13.04.18. Rēzekne, Ausmeņa kebabs
14.04.18. Daugavpils, Artilērijas Pagrabi
20.04.18. Valmiera, Tinte
12.05.18. Liepāja, WISE

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti