Misters nodod klausītāju vērtējumam dziesmu un video «Darbu raugi»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Folkhiphopa mākslinieks Misters sadarbībā ar postfolkloras mūziķi Imantu Nīgali radījis jaunu skaņdarbu „Darbu raugi”, kurā pausta senu latviešu gudrību, ka par cilvēku jāspriež pēc viņa darbiem, nevis ārējā izskata, informē mūziķi.

"Dziesmas piedziedājumā izmantots teksts no dainām, kas, manuprāt, ir ļoti trāpīgs mūsdienām. Mēs esam „instagrama paaudze”, kas ļoti pievērš uzmanību vizuālajam izskatam, bet neielūkojas dziļāk cilvēka personībā, viņa paveiktajā. Ar dziesmu vēlos atgādināt par to, cik mēs esam radoša un talantīga tauta, kurai ir ar ko lepoties, un to mums nevajadzētu aizmirst arī ikdienā,” skaidro dziesmas autors Misters.

„Darbu raugi” ir otrais singls no Mistera gaidāmā albuma, kurš rakstīts folkhiphopa žanrā. 2016.gada oktobrī Misters publiskoja dziesmu "Pēdējais cīnītājs".

Dziesmas "Darbu raugi" bītu un aranžējumu radīja Ziggy Marbley un Noitro. Kokli spēlē Edgars Zilberts. Muzikālo pavadījumu, kurā izmantota tautas melodija, veidojusi Ieva Strode.

Misters ir latviešu repa un folkhiphopa mākslinieks. Izdevis vairākus albumus, kā arī ar savām dziesmām piedalījies dažādās mūzikas izlasēs. Vairākkārt nominēts Mūzikas ierakstu gada balvai kategorijā "Labākais hiphopa mūzikas albums".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti