«Mikrofona ieraksti» savas 20. jubilejas gadā meklēs Latvijas jaunos talantus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Lielākā Latvijas ierakstu kompānija "Mikrofona ieraksti" šogad savā 20 gadu jubilejā rīko jauno talantu konkursu "SuperMikrofons", kas notiks dažādās Latvijas pilsētās.

20 gadu laikā "MicRec" apgādā izdoti vairāk nekā 600 dažādu izpildītāju albumi. Kompānija sadarbojusies ar gandrīz visiem Latvijas populārākajiem māksliniekiem, starp kuriem ir tādi vārdi kā Raimonds Pauls, "Prāta vētra", "Līvi", Laima Vaikule, "Tumsa", "Credo", Uldis Marhilevičs, Igo, Olga Rajecka, "Musiqq" un daudzi citi.

Tajā pašā laikā kompānija "Mikrofona ieraksti" savā darbībā vienmēr ir meklējusi jaunus vārdus, devusi iespēju attīstīties un izdot ierakstus jauniem māksliniekiem, tāpēc arī savu jubileju "MicRec" atzīmēs ar pasākumiem Latvijas pilsētās, kas dos iespēju parādīties jauniem  vārdiem un talantiem.

Konkursu vadīs populārais dziedātājs un konferansjē Lauris Reiniks. Žūrijā darbosies profesionāļi savā jomā: Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Guntars Račs, Elita Mīlgrāve un citi. Tomēr fināla lēmums būs koncerta apmeklētāju rokās, jo katrs varēs nobalsot par savu vakara favorītu no žūrijas izvēlētajiem finālistiem.

Kā norāda "MicRec" pārstāvji, tas gan nebūs tikai konkurss, jo pasākumu bagātinās žūrijas priekšnesumi, kā arī īpaši vakara viesi katrā pilsētā - populāri mākslinieki, ar ko sadarbojas "Mikrofona ieraksti".

Konkursa balvu fonds ir 1000 eiro vērtībā. Konkursa uzvarētājam būs arī iespēja piedalīties "MicRec" jubilejas  koncertā "Leģendas turpinās" šī gada 9.novembrī "Arēnā Rīga".

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa pieejama "MicRec" mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti