Metālmūzikas apvienībai «Eschatos» iznākusi kasete ASV; gaidāma arī plate

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Minesotas izdevniecības “Starwolf Records” paspārnē iznācis latviešu "black metal" apvienības "Eschatos" otrā albuma “The Grand Noir” ieraksts kasetē.Decembra sākumā albums tiks izdots arī platē sadarbībā ar ierakstu kompāniju Ziemeļkarolīnas štatā.

Kasete izdota tikai 100 kopiju lielā tirāžā, taču albums pieejams arī digitālā formātā šeit.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Kasetes izdevums ir grupas sadarbības turpinājums ar analogo ierakstu entuziastu Endrjū Rēbergeru (ASV), kurš nesen nodibinājis jaunu ierakstu kompāniju “Starwolf Records”.

"Eschatos" otrā studijas ieraksta “The Grand Noir” pirmizdevums nāca klajā 2015.gada vasarā, bet tagad tas tapis par pirmo jaundibinātās kompānijas ierakstu.

1.decembrī ieraksts gaidāms arī plates formātā sadarbībā ar ierakstu kompāniju “Flesh Vesel” Ziemeļkarolīnā.

Albums jau saņēmis lieliskas atsauksmes tādos pazīstamos mūzikas kritikas medijos kā “Distorted Sound Magazine”, kur ieraksts novērtēts ar 9 no 10 ballēm, “Glacially Musical” and “Angry Metal Guy”.

Amerikas kritiķi albumu atzīst par vienu no labākajiem atklājumiem, kas nācis no mūsu puses, kā arī par neticamu dažādas stilistikas un drūmas atmosfēras apvienojumu.

Grupā "Eschatos" darbojas Kristiāna Kārkliņa, Jānis Bušs, Edgars Gultnieks, Tomass Beķeris, Edvards Percevs un Marko Rass.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti