«Melo-M» gada nogalei gatavo lielkoncertu «Jaunā sērija»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Čellu trio „Melo-M"  aicina klausītājus un interesentus uz gada noslēguma koncertu „Jaunā sērija" 26.decembrī Rīgas Kongresu namā.

Līdzās grupas pašiem populārākajiem skaņdarbiem "Jaunajā sērijā" sagaidāms arī jaunas koncertprogrammas pirmatskaņojums.

„Melo-M" jaunā koncertprogramma veltīta pasaulē pazīstamu televīzijas seriālu mūzikas tēmām. Tās ietvaros jaunās un pārsteidzošās versijās trīs čellu izpildījumā skanēs melodijas no TV seriāliem "Troņu spēles", "Sekss un lielpilsēta", "A-komanda", "Monthy Pyton", "Star Trek", "Draugi", "Tvinpīka" un vēl citas visiem pazīstamas seriālu tēmas.

Neiztrūkstoši "Melo-M" lielkoncertā sagaidāmi arī īpašie viesi, dažādi pārsteigumi un paši pazīstamākie grupas izpildītie skaņdarbi no pasaules hitiem līdz tautas mūzikai, operu tēmām un grupas dalībnieka Kārļa Auzāna oriģināldarbiem. Taču arī populārāko dziesmu klāstā būs ievērojams papildinājums, jo šogad „Melo-M" izpildījumā tapušas jaunas versijas par „Mumford and Sons", „Gotye" un Dāvida Getas hitiem.

Kopā ar čellu trio „Melo-M" gada noslēguma lielkoncertā muzicēs arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

„Vecgada lielkoncerti jau vairākus gadus kļuvuši par labu un noturīgu tradīciju – tie ir svētki gan mums, gan klausītājiem, gan arī iespēja palūkoties gada laikā paveiktajā un jautrā un svinīgā noskaņā doties pretī Jaunajam gadam, tāpēc aicinām visus izmantot šo iespēju un tikties ar mums 26. decembrī Rīgas Kongresu namā," aicina grupas mūziķi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti